writing-img

sprehod

clock-img

11.06.2010, 16:40

clock-img

beybk

pencil-img

89

kdaj oz. od katere ure dalje greste z dojenčki, starimi en mesec na sprehod v tej vročini?

clock-img

11.06.2010, 16:47

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem z mojima dvema zunaj od 9h do 11h in potem popoldne od 17h do 19h.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

11.06.2010, 16:51

clock-img

beybk

pencil-img

89

kako pa jo oblečete za v voziček in glede na to, da imam jaz tisti "žakeljček", ki pride čez nogice in do vratu zapet? ali lahko ima kratko majičko? ali rabi kapico, ker piha?

clock-img

11.06.2010, 17:00

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Moj mlajši je samo v bodiju s kratkimi rokavi. Brez kapice, brez štunfkov, brez hlač... Saj je ja vroče ko user posted image

Pozabila napisat, da ni v vreči niti v košari.

< Sporočilo je popravil AnciM -- 11.6.2010 17:01:03 >

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

11.06.2010, 17:01

clock-img

beybk

pencil-img

89

ja, je ja ;) sam to je moj prvi otroček in se tok bojim da ji ne bom prehladila ušeskov ;) hvala ti

clock-img

11.06.2010, 19:37

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: beybk

ja, je ja ;) sam to je moj prvi otroček in se tok bojim da ji ne bom prehladila ušeskov ;) hvala ti

Ušesa se ne prehladijo od vetra ampak je kriv ali pnevmokok ali pa slabo čiščen nos, da smrkelj zateka nazaj v ušesni kanal. Pri teh temperaturah rabi otrok, tudi če je star 2 meseca, klobuček samo za zaščito pred soncem, itak pa imaš za tako malega dojenčka obvezno strehico in/ali senčnik in ga soncu ne izpostavljaš, tako da klobučka sploh ne rabi. Samo body s kratkimi rokavi je popolnoma dovolj, kar brez skrbi. user posted image

clock-img

11.06.2010, 19:39

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: beybk

Ušesa se ne prehladijo od vetra ampak je kriv ali pnevmokok ali pa slabo čiščen nos, da smrkelj zateka nazaj v ušesni kanal. Pri teh temperaturah rabi otrok, tudi če je star 2 meseca, klobuček samo za zaščito pred soncem, itak pa imaš za tako malega dojenčka obvezno strehico in/ali senčnik in ga soncu ne izpostavljaš, tako da klobučka sploh ne rabi. Samo body s kratkimi rokavi je popolnoma dovolj, kar brez skrbi. user posted image   Aja, pa žaklja oz. vreče tudi ne rabiš (le kaj boš potem delala pozimi user posted image ), pazi le, da ima celo telo v senci.

clock-img

11.06.2010, 22:43

clock-img

vija vaja

pencil-img

75

Naš je rojen marca, pa še ni okusil čarov kapeuser posted image  samo kakšno kapuco sem mu prej ko je blo slabo vreme gor potegnla.
Drugače pa sva zunaj od 7-10 zjutraj in popoldan od 17-20. Ves čas je samo v bodiju s kratkimi rokaviuser posted image user posted image

clock-img

11.06.2010, 22:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: vija vaja

Naš je rojen marca, pa še ni okusil čarov kapeuser posted image  samo kakšno kapuco sem mu prej ko je blo slabo vreme gor potegnla.
Drugače pa sva zunaj od 7-10 zjutraj in popoldan od 17-20. Ves čas je samo v bodiju s kratkimi rokaviuser posted image user posted image

že od marca je v kratkih rokavih? Drugače pa bravo ta nekape.

clock-img

11.06.2010, 23:06

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

Drugače pa sva zunaj od 7-10 zjutraj in popoldan od 17-20

3 ure vzuni..user posted image vau,js ne zdržim ko se nimam kam dat.....user posted image user posted image user posted image še posebi pa ne ob 7.....user posted image pridna ...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem