writing-img

sprehod med bolniško

clock-img

01.09.2011, 15:32

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Pozdravljene!
Sem sredi nosečnosti. Pred tedni sem krvavela in imela diagnozo ab. imminens - grozeči splav. Od takrat sem na bolniški. Svetovan mi je zmeren počitek in izogibanje stresu.

Od ZZZS komisije sem dobila odločbo s podaljšanim bolniškim staležem in zapisano:
Odsotnost z doma je možna ob odhodu na  zdravniški pregled, terapijo oziroma v primerih, ko odsotnost ne vpliva negativno na potek zdravljenja.

Zanima me, ali to pomeni, da grem lahko na krajši sprehod?

clock-img

01.09.2011, 20:15

clock-img

tintin

pencil-img

3293

meni je G vedno napisala na tisto obvestilo, da svetuje sprehode, gibanje in je rekla, da če bi mi težil bi pač stala za tem.

clock-img

02.09.2011, 15:39

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

hvala tintin. Meni sicer nič ne piše, da svetuje sprehode, ampak ker sprehod ne vpliva negativno na potek zdravljenja... najbrž ne bo problem. Bom pa še z G. govorila, pa bo najbolj izhr. Hvala.

clock-img

02.09.2011, 15:44

clock-img

marantz

pencil-img

273

Odvisno od ginekologinje.
Meni je tudi udeležbo v šoli za starše odsvetovala.user posted image

clock-img

02.09.2011, 17:28

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Ne it zidat :)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

02.09.2011, 21:18

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Obljubim, ne bom zidala :))

clock-img

02.09.2011, 21:34

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

Obvezno mora bit v kartonu napisano,da ti dovoljuje sprehode. Ker če tega ni, si oplela v primeru kontrole na domu. Se pa zna zgoditi, da na naslednji odločbi napišejo "strogo počitek". Ko so napisana taka navodila, odstavka ki si ga napisala, več ni. 

clock-img

02.09.2011, 21:59

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Moja zdravnica je trdila, da mi ona ne more napisat izhodov, G mi je priporočala izhod, na odločbi pa je pisalo enako kot tebi. Jest sm riskirala in špancirala.
Je pa mal odvisn od osebnega zdravnika, moj oče je dobil odločbo kjer je pisal, tako kot tebi, pa mu je zdravnica na poseben list, napisala da se mora gibat, a le v domačem kraju, s tem papirjem je bla kontrola, ko je pršla bla čist zadovolna.

clock-img

03.09.2011, 09:23

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Hvala vsem za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni