writing-img

sprožitev poroda

clock-img

03.08.2007, 12:01

clock-img

tonja

pencil-img

1112

A katera ve, na podlagi česa se odločijo, da bodo porod sprožili???

Ali na podlagi tega, koliko si že odprta (koliko naj bi bila),
ali glede na to koliko si že čez rok...????

clock-img

03.08.2007, 12:06

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Odvisno koliko si čez rok, kaj kaže CTG, kako se godi otroku, če si ti v kakšni nevarenosti, polno je lahko teh razlogov. Jaz sem bila 12 dni čez rok in so mi sprožili.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.08.2007, 12:23

clock-img

tonja

pencil-img

1112

joj, a šele 12 dni čez so ti sprožili.

Jaz imam pregled v torek in takrat bom 6 dni čez rok; torej me lahko pošljejo še domov. user posted image

clock-img

03.08.2007, 12:29

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

Meni so porod sprožili 3 tedna prej, ker mi je tako dol pritiskal da nisem mogla več hodt. user posted image user posted image user posted image  
Je bilo čist fino, k se na koncu že prav naveličaš trebuha?
Imam prav?

lep deževen dan 

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

03.08.2007, 13:48

clock-img

Anonimen

Bi mi ga sprožili 6 dni čez rok, ker je imel mali zvišan srčni utrip, ampak se je isti dan sam od sebe odločil, da bo prišel ven.user posted image

clock-img

03.08.2007, 14:47

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Meni so ga 14 dni čez rok, pa še to bi malo čakali, če ne bi šla v jok, da imam vsega dost. Bila sem že po 5 amnioskopijah.

clock-img

03.08.2007, 15:44

clock-img

sova

pencil-img

26

Meni so spožili prvi porod in sicer tri dni čez rok, ker sem bila že štiri prste odprta. Ti umetni popadki so neznansko boleli, pa še odpirala se nisem nič. Rojevala sem cel dan.user posted image
Drugi porod pa sem mi je začel s tem da mi je polahko odtekala voda in sicer dva ni čez rok, tako sem dobila svoje popadke in rodila v dveh urah.user posted image
Če res ni potrebno ne pristat na umetne popadke!!!! Poslušaj svoje telo, če pa res ni ni ni pa da si že precej čez rok pa naj ti sprožijo.

clock-img

03.08.2007, 19:16

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Meni so ga 14 dni čez rok, pa še to bi malo čakali, če ne bi šla v jok, da imam vsega dost. Bila sem že po 5 amnioskopijah.

ojoj...sploh ne štekam zakaj čakajo tolk časa....pa sej otrok je po 40.tednu čist "dozorel" in nima več kaj pametnega v trebuhu dobit.....ma ne vem no, to je moje mišljenje....

jst upam da me ne bo isto doletel..se mi že zdej ne da več....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

03.08.2007, 19:29

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

V KR ga hitro sprožijo. Meni je samo rekel, da je 25.8. lep datum in da se že počasi odpiram, PDP sem pa res imela na 25.8. Mi je pa bilo čisto prav tako.

Se mi pa res zdi, da so umetno sproženi popadki veliko bolj boleči.

clock-img

04.08.2007, 00:24

clock-img

picola1

pencil-img

2009

V katerem primeru pa lahko odkloniš umetne popadke? Ker sem brala, da jih dajejo ful prevečkrat, ker se jim ne da tolk časa čakat, bolijo pa k hudič. Seveda... če je nujno, je nujno...ni mi pa glih všeč misel, da ti kr rutinsko že obesijo tisto flašo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem