writing-img

spuščanje trebuha

clock-img

28.11.2007, 18:16

clock-img

Anonimen

Pozdravček!

Kolko pred porodom se ti trebuh spusti? Kaj je sploh to povezano z začetkom poroda al to je od vsake nosecne različno?
Upam , da ste moje vprašanje razumeleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2007, 19:04

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Jah, to tudi mene zanima..., PDP imam to nedeljo, trebuh je pa se kar visoko..., sicer cutim da mi pikica pritiska navzdol, ampak se na mojem trebuhu to prav nic ne pozna...

Ce ma katerakoli kaksno mnenje, ga naj prosim posreduje...

Lep hvala vsem...user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

28.11.2007, 20:49

clock-img

SašaR

pencil-img

881

To je popolnoma odvisno od vsake nosečnice posebej. Meni se je spustil dva meseca prezgodaj in sem izgledala kot da bom pikico izgubila. Potem so se začeli tudi popadki, ki so mi jih ustavili in sem prišla do konca. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

28.11.2007, 20:58

clock-img

*erika*

pencil-img

938

men se sploh ni spustu,js sm v porodni mogla porint mal da se je mala spustila.tko da je cist odvisno od vsake zenske ene majo celo nosecnost spuscen trebuh

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

29.11.2007, 12:10

clock-img

Anonimen

Jaz imam PDP 8.12.. G mi je rekla že prejšnji teden, da se je spustil dol, včeraj pa, da se lepo pripravlja. Ko pa sem jo pa vprašala, če je možno ta teden pa je rekla, da je možno, sicer da je glavica še malo zadaj.
Sama pa mogoče občutim edino bolj pri premikanju otročka bolečine v mehurju in špikanje v spodnjem delu trebuha. Jaz sama ne bi ugotovila, ali se je spustil ali ne. Kdaj bomo rodili, bomo pa še videli. Samo upam, da bo moj doma. Lp

clock-img

29.11.2007, 13:01

clock-img

benika

pencil-img

7793

Meni se je trebuh spustil včeraj, rok pa imam 2. januarja. V 1user posted image  se mi pa sploh ni spustil in smo se še v porodni sobi krepko namatrali, da se je naš user posted image  spustil.

clock-img

29.11.2007, 13:22

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Kolikor sem jaz seznanjena ni pravila za spuščanje trebuha. Vsaka nosečka je poglavje zase. Moj trebušček se je npr. spustil ta teden, špika bolj pogosto in sramna kost je začela boletuser posted image PDP pa je 10.12.
Upam, da se mi Rim bliža user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

29.11.2007, 18:20

clock-img

jasika

pencil-img

27

meni se je tri dni pred porodom in tako kot pravijo pri vsakem spuščanju je drugače.

clock-img

29.11.2007, 18:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2007, 20:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se prvič ni nič spustil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem