writing-img

srbeča koža

clock-img

07.11.2010, 16:59

clock-img

alora

pencil-img

26

mene pa zanima kakšne imate izkušnje s srbečo kožo, jaz sem namreč zdaj v 20ted.pa me že en mesec noro srbi koža ta prvo pod dojkam zdaj pa po stegnih,trebuhu in za koleni.Ginekolog me je dal na jetrni test pa je vredu tud žolčni kamni niso.Kaj vam je pomagalo jaz se skoz mažem z tekočim mlekom pa nč ne pomaga noro za znoretuser posted image user posted image

clock-img

08.11.2010, 19:09

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Mene je tudi srbela koža. Največ pod prsmi in na obeh straneh trebuha. Po mojem je to zato, ker se koža širi. Jst sem se mazala 2x na dan (zjutraj in zvečer) z Johnson's baby oljem. Je pomagalo malo.

clock-img

08.11.2010, 19:30

clock-img

flik

pencil-img

140

Meni je pri srbenju in luščenju kože v user posted image pomagalo sledeče:
- olje za kopanje Linola (dobi se ga v lekarni)
- čim manj tuširanja z 'agresivnimi' mili.

clock-img

08.11.2010, 21:28

clock-img

Anonimen

meni je pomagalo, če me je kdo čohal, če ne sm se sama

clock-img

15.11.2010, 21:17

clock-img

pizmek

pencil-img

98

Tudi mene večkrat srbi in mislim da je to zaradi raztezanja kože..se pa seveda tudi mažem s kremo in je malo boljše.

clock-img

19.11.2010, 10:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

srbeča koža je lahko tudi znak za preobremenitev jeter-povečaj vnos kalcija !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

19.11.2010, 10:45

clock-img

alora

pencil-img

26

vem ja so mi naredili jetrni test in trombocite so pregledal pa je super.Srbenje pa ne izgine se mažem, kopeli delam pa nič sam krema ,ki mi jo je predpisala zdravnica pomaga,ampak je za kratko uporabo tko da se zdaj skoraj na vsake 14dni mažem sam me je strah da nebi škodila otročku.Najhuj je ponoč pa nič ne kurimo v sobi,da nebi bilo vroče pol je še slabše.user posted image

clock-img

19.11.2010, 13:57

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Oj!

Mene je v prvi user posted image tako srbela koža, da sem pristala zadnji teden pred porodom v bolnišnici. Ker me je srbelo in sem se nom stop čohala. Pa se mi je srbenje prestavilo iz trebuha na noge in po celem telesu. Prav obsedena sem že bila od tega. Na koncu so ugotovili, da je to povezano z hormonskimi spremembami.
Pa kaj imaš kakšne izpuščaje na koži?
Ker meni so se naredli pa me je to pol že tak srbelo, da me je prav žgalo. Ne znam ti povedat. Upam, da se mi v drugo ne bo ponovilo.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

19.11.2010, 17:42

clock-img

alora

pencil-img

26

pa kakšne tam, kjer se praskam mam čisto rdeče to pomen ,da trenutno pol trebuha,kot da bi se opekla srbi za znoret tudi jaz ne znam opisat, kako mož je že reku da mi bo roke zavezal ker je noro.

clock-img

20.11.2010, 22:13

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Podobno se je dogajalo meni. Tak, da sem na koncu rekla mojemu naj me pelje v bolnišnico k dežurnemu. Ker sem se htela spraskat do krvi. Jaz sem misla, da bom znorela od tega srbeža.
Vem kak ti je. Počutla sem se tak kot, da mam živi ogenj na trebuhu.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

09.12.2010, 10:53

clock-img

skokica_

pencil-img

5

Srbi tudi mene. Verjetno, ker se koža razteza, ker me pravzaprav najbolj srbi točno na teh mestih (trebuh, stegna, joške). Prham se z oljnim gelom ter mažem 2x na dan. Karitejevo in kakavovo maslo mi najbolj pomagata. Zaenkrat se mi zdi, da ni pridobljene nobene strije. Sem v 27. tednu in trebušček je kar velik že. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem