writing-img

srečna linija

clock-img

25.01.2009, 13:56

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Gledam srečno linijo in vidm kok golfajo banda.Zdej je mela v škatli full dnarja pa je vse neki pre.....a pol ji ga je padlo po tleh pol pa reče da je nagrada samo 100€ .Pa prej je tud en gospod klicu pa ji je dnar tud padu na tla pa ga ni pobrala.

clock-img

25.01.2009, 14:07

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ja, toži jih user posted image !

ROŽICA

clock-img

25.01.2009, 14:07

clock-img

Anonimen

Kaksno cudo je pa to, srecna linija user posted image

clock-img

25.01.2009, 14:10

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz kar alergična ratam, ko zagledam to oddajo po TV. Mi roka kar sama preklopi kanal.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

25.01.2009, 14:33

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Da se vam da to bedarijo gledatuser posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

25.01.2009, 14:54

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

sem čisto slučajno gledala

clock-img

25.01.2009, 15:04

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

ja sj je res. moj brat je enkrat 100evrov zadel. pol jih pa še dobil niuser posted image  pa te tečne trčene napovedovalke. user posted image  sploh nemorm tega gledat, tok je bedn.

clock-img

25.01.2009, 17:48

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

js tega ne morem gledat, ko so full tečni...user posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

25.01.2009, 18:09

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

ja smo ravno dans debatirali , da ful golfajo folk pa če je taka oddaja sploh dovoljenauser posted image , drugač pa tud jaz dobim ošpice če slučajno sploh slišim to oddajo

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

25.01.2009, 19:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz kar alergična ratam, ko zagledam to oddajo po TV. Mi roka kar sama preklopi kanal.

Enako. Pa to nakladanje, "kličite, kličite, zakaj noben ne pokliče", da ti slabo rata. Pa voditeljici...da te kap, kako vse zaigrano.

Na začetku tudi niso pokazali rešitve, skratka iz kuverte ni potegnila listka, da bi človek videl, koliko je bil npr. seštevek števil na sliki. Banda. Ljudje pa tudi blesavi, ko kličejo...

clock-img

25.01.2009, 19:31

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

dones so čisto nakoncu unga kr vn vrgk ko se ni javu in takoj nasvidenje groza  živa goljufija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni