cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sredstva proti komarjem

clock-img

23.07.2007, 11:07

clock-img

marsovka

pencil-img

205

dan

saj vem, da ste na različnih podforumih že pisale na to temo, pa bi vseeno radam, da se tukaj združimo in napišemo vse o tem, kar nam bo sedaj gotovo prišlo pravuser posted image

torej, kaj uporabljate, kaj učinkuje?  mi do danes še nič, ker so nas šele včeraj "odkrili"

kako je s tistimi sredstvi za v vtičnico?

s čim lahko mažem mojega majčka (2006)?

mater, ti user posted image krvosesi mi gredo blaaaaazno na živce, uprimo se jim.....

hvala hvala

clock-img

23.07.2007, 11:22

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Zanzi Baby spej proti komarjem je na bazi eteričnih olj in je primeren že za user posted image . Sicer imamo pa v stanovanju v vtičnici Raid Night&Day. Ni komarjev user posted image .

Enako smo delali tudi v toplicah. Prvo noč nismo uporabili ničesar pa so malo kar fino popikali, potem pa preverjeni recept in je bilo OK.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

23.07.2007, 12:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Imamo tisto stvar, ki jo v vtičnico vtakneš in se mi zdi, da je res boljše. Sicer pa komarji pikajo samo mojega dragega in tamalega, mene se izogibajo, na srečo.

clock-img

23.07.2007, 13:02

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mi smo doma na takem kraju, da je reees ogrooomno komarjev. Nismo še odkrili zares učinkovite metode. Lani smo imeli za v vtičnico tisto lučko, neki ultrazvok oddaja ali nekaj takega. V glavnem, pri nas ni delovalo, smo vrgli stran.
Zdaj ga občasno mažem z AUtanom. To bi naj pomagalo samo kake 3 ali 4 ure, tako da za celo noč ni, samo se mi zdi, da vseeno zadnje čase ni bil ful popikan. Zdaj par dni imamo mrežo na oknu. Je pa spet problem, ker v drugih sobah mreže (še) nimamo in komar komot pride v njegovo sobo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

23.07.2007, 13:20

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Mi mamo Baygon za v vtičnico,smo ga nesli tudi na morje in ni nikjer blo komarjev v sobah.Mam pa skoz prižganega.Ko gremo zvečer ven pa malo našpricam z Baygon family sprejem.

clock-img

23.07.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

Jaz prižgem za kakšni dve uri Raid Night&Day, preden gre spat. Potem pa ugasnem. Pa zaenkrat ni bilo komarjev.
Če gremo pa kam v gozd, ga pa našpricam z Justovo kremo z zaščitnim faktorjem 2, ker vsebuje neke rastlince, ki odganjajo mrčes.

clock-img

23.07.2007, 21:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.07.2007, 21:19

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Na morju smo imeli flajštre s citronelo in evkaliptusom (iz lekarna), lahko nalepiš na kožo ali npr. voziček, jaz sem dala na posteljo k glavi. Smo imeli pa še tabletke, ampak nismo vsako noč prižgali.

Pa zadnjič je ena napisala, da jih vonj čajevca odganja (tea tree), tega lahko tudi na kožo ali oblačilo nakapaš.

clock-img

24.07.2007, 13:22

clock-img

s.

pencil-img

639

Ja, čajevec olje ali krema zlo pomagata za odganjanje teh golazni. Pa sivka tudi.

Drugače pa sem brala tudi o klinčkih. Ampak mi najraje prakticiramo olje  in kremo čajevca, ker je uporaba tega vsesplošna, saj se naravni antibiotik uporablja za vse težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem