writing-img

ss- po kolikem času spet?

clock-img

12.04.2007, 15:44

clock-img

trma79

pencil-img

99

Pred enim mesecem so mi konec drugega meseca naredili abrazijo maternice, ker ni bilo več utripov srčka in malo bitjece ni več raslo. Podobno se je zgodilo v lanskem oktobru.
Koliko časa morava zdaj čakati - oz. imeti zaščito, da lahko spet zanosiva, da spet poskusiva?

Tak bi že...kar imela bi že štručko.

Prosim za odgovor.

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 15.4.2007 20:51:08 >

clock-img

12.04.2007, 17:43

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Saj prav da si trmastauser posted image . Jaz sem zanosila nekje po 4,5 mesecih. Samo ni bilo potrebno abrazije delat, pa ciklus je normalno prišel, tako da sva kar takoj nadaljevala. Drugače pa pravijo nekje 2-3 mesece pavze.

clock-img

12.04.2007, 18:03

clock-img

Anonimen

Midva sva začela po 3,5 mesecih ponovno delat na user posted image , po enem mesecu nama je uspelo in je bilo vse ok. Sem pa tudi imela abrazijo.

clock-img

13.04.2007, 17:41

clock-img

tinki_winki

pencil-img

95

Midva sva počakala 3 mesece, čeprav po resnici povedano, sva prej malo bolj pazla.
Uspelo pa je že takoj v četrtrm mesecu.

Če bi se mi to ponovilo, zagotovo ne bi več čakala. Bi šla kar takoj v akcijo, ne glede na priporočila. Verjetno ko se ti začne ponavljat si misliš kakj bom čakal ko pa itak gre narobe. To je moje mnenje.

Pa veliko sreče. 

clock-img

13.04.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

Ker sem bila noseča že več kot 10 tednov, so mi svetovali 3 mesece "počitka", še boljše so rekli 6. Vmes sem imela še neke komplikacije (preveč stanjšana stena maternice (so me orng očistiliuser posted image )), tako da sva zeleno luč dobila šele po 5 mesecih. in sedaj sem že spet srečkauser posted image . Upam, da bo sedaj vse OK:

clock-img

14.04.2007, 17:47

clock-img

Anonimen

Abrazijo sem imela v 9. tednu, ker ni bil srček. Pazila sva nato dva ciklusa oz. časovno 3 mesece, zanosila pa sem 6 mesecev po abraziji in sem sedaj user posted image  18t in je vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem