writing-img

stajica-katera

clock-img

29.12.2005, 14:30

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Kakšne stajice imate in kako ste zadovoljne z njimi, je boljša lesena ali zložljiva?

clock-img

29.12.2005, 14:33

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mi imamo kar prenosno posteljico, ki je vsestransko uporabna. Na eni strani ima polkrožni izrez, ki ga lahko odpreš, da lahko otrok ven spleže, tako da je res super. user posted image

clock-img

29.12.2005, 14:49

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi mi v ta namen uporabljamo kar prenosno posteljico.

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.12.2005, 14:53

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Tudi mi imamo prenosno posteljico v ta namen ker je vsestransko uporabna.

clock-img

29.12.2005, 14:53

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Mi imamo zložljivo in smo zelo zadovoljni. Tudi mala kar zdrži v njej. Bolje je predvsem zato, ker ko se otrok dviguje, pa še ni stabilen, se ne udari v lesene dele. Tu je le mreža in ni takšnih posledic. Sicer pa poskusite dobiti čim večjo, ker se mi zdi, da se v mali otroci počutijo precej utesnjene.

clock-img

29.12.2005, 15:20

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Se podpišem! Prenosna posteljica je zakon; nikamor se ne more udarit, zlahka se prestavlja

clock-img

29.12.2005, 15:53

clock-img

valči

pencil-img

2344

Jaz imam brevijevo in je super,Lesene še obstajajo?user posted image

clock-img

29.12.2005, 17:04

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Tudi mi imamo Brevijevo zložljivo, smo zadovoljni, ker toliko pa je spet ne dajem not - samo za nujno, ko grem ven iz sobeuser posted image

LP, Ninica

clock-img

30.12.2005, 17:30

clock-img

Anonimen

Jaz prisegam na leseno.  Lahko pa se gvišno prime in dvigne, no sedaj že brez problema, ker hodi. Če je kdaj padla, in se zadela v les, sploh ni bilo hudo, tako da je ta skrb odveč. Mi smo skratka zadovoljni. Poleg tega pa se še zamoti s tem, ko igrače prestavlja iz stajice in nazaj v stajico....

clock-img

30.12.2005, 18:56

clock-img

inara

pencil-img

135

MI IMAMO STAJICO CAM PRAVOKOTNE OBLIKE.SMO JO KUPILI V ARIELU ZA 14.000 SIT.NAŠA TAMALA IMA ZDAJ 6,5 MESECEV IN JE ZELO RADA NOTRI ODKAR SAMA SEDI.IN PA SEVEDA SEM POMIRJENA, KER VEM, DA SE BO NIKAMOR UDARLA.PRIPOROČAM PA TI SIGURNO ZLOŽLJIVO STAJICO.

PA PA

clock-img

31.12.2005, 08:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi imamo doma zložljivo stajico in ti moram povedati, da nam odlično služi že kakšno leto. Sedaj je user posted image  sicer vedno manj notri, ampak če hočem kaj narediti, ga pa kr dam noter in še vedno uživa. Sem mu kupila tiste žogice in z njimi napolnila stajico, tako da res uživa.
Pri moji mami, ki ga pazi, medtem ko sem jaz v službi, pa ima v ta namen prenosno posteljico, saj v njej tudi spi dopoldne. Tako da mi smo z obema čisto zadovoljni.
Z lesenimi stajicami pa nimam izkušenj.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

31.12.2005, 19:46

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Tudi mi imamo Brevijevo-darlo za sv. krst user posted image  in smo zelo zadovoljni z njo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem