writing-img

stajica

clock-img

07.02.2006, 12:27

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Kdaj so začeli vaši otročki uporabljati stajico. A vam je prišla prav. Kaj so počeli not, kako ste jih "zaposlili" .
Hvala za vaše izkušnje.

clock-img

07.02.2006, 12:29

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

Pri devetih mesecih. Bi jo že prej uporabljali če bi jo imeli. Notripa ima igrače in se sam zamoti kok pač se. 

clock-img

07.02.2006, 12:41

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Uporabljamo jo od približno petega meseca naprej, samo da imamo namesto stajice kar prenosno posteljico.

clock-img

07.02.2006, 12:50

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Uf, od 3 meseca do 8 meseca smo jo uporabljali. Uporabljala sem jo v glavnem zjutraj, ko se je tamala zbudila, sva se zrihtali, potem sem jo pa dala mal v stajico, jaz sem pa še mal dremala. Včasih je bil potem alarem čez 15 minut, včasih je pa potem še ona zaspala.

Je pa super, če je stajica taka, s široko mrežo, ker je fajn potem, ko začne vstajat, da se lahko za mrežo povleče gor. Mirni je bila to največja zabava.

clock-img

07.02.2006, 14:49

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Nekje pri 7 mesecih. Notri ma pa malo morje igrač - no, zdaj, ko sam vstaja, malo manj, ker se mu je že zgodilo, da je na kaj stopil in padel. Drugače se je pa, ko je še samo sedel kar zamotil v nji, zdaj, ko pa se plazi in je v stajici omejen, pa nam ne rata, da bi ga ne vem kako dolgo lahko pustili notri.

clock-img

07.02.2006, 15:01

clock-img

žmož

pencil-img

420

Mi smo ga dali noter ko je začel sedeti-od začetka sem ga podložila z blazino, da se ni prevračal, kasneje pa se je sam kobacal in prevračal, dvigival za ročaje... Noter sem mu dala njegove najljubše igrače in moram rečt, da se je kar zamotil-kdaj se je zgodilo, da je tudi zaspal noter.

clock-img

07.02.2006, 16:33

clock-img

cicido

pencil-img

302

Mi smo jo zaceli uporabljati sedaj, ko je stara 7.5 mesecev. Notri ima igrace, zlo zanimiva se ji zdi zoga, igra pa se kakor kdaj. Zadnic je bila pridna vec kot pol ure, se mi je zdel, da imam praznik.

clock-img

07.02.2006, 16:38

clock-img

valči

pencil-img

2344

Oba otroka sem imela not od šestega meseca,pa do 1. leta.Lari sem jo v nedeljo pospravila,zadnje čase ni preveč marala biti not.
Koliko se zamoti not je pa odvisno od otroka,Lara je bila namreč not veliko več,kot Miha.

clock-img

07.02.2006, 16:42

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Naša jo je začela uporabljat kaka 2 meseca nazaj (pri 10 mesecih ali malo prej), ko je že stala na nogicah. Sedet notri in se igrat pa ni hotela, se mi zdi da se je počutila utesnjeno. Sedaj pa notri skače, se skriva,... v glavnem uživa. Drugače sama še ne hodi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem