writing-img

stalno prebivalisce

clock-img

24.11.2008, 15:33

clock-img

Ladybug_2007

pencil-img

62

Punce, ker se v nasi obcini na vrtec caka kar nekaj let, razmisljam, da bi otroka vpisala v kraju, kjer delam. Zal tudi tam vrtca ne bomo mogli dobiti, ce ni vsaj eden od starsev v kraju stalno prijavljen. Zanima me, ali ste zaradi tega spreminjale kraj bivalisca?

Sama ne vem, kaj naj storim. Pustim sluzbo,a li kajuser posted image

Hvala za odgovore.

clock-img

24.11.2008, 18:30

clock-img

tabi

pencil-img

718

ja tudi mi nismo dobili vrtca v našem kraju Lukovica-Domžale pa sem našla vrtec v Lj.čisto blizu službe pa mi še bolje odgovarjauser posted image 1.obiskuje zdaj tretje leto, 2.pa zdaj z novembromuser posted image . Aja pa nobeden ni prijavljen v Lj.Jst dokler nisem dobila vrtca za drugo sem imela v sili privat varstvo,da bi pa pustila službo pa se ne bi izšlo finančno

< Sporočilo je popravil tabi -- 24.11.2008 18:32:07 >

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

25.11.2008, 09:57

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Jaz imam dve prijateljice, ki so spremenile naslov stalnega bivališča zaradi vrtca. So se z otrokom prijavile k svojim staršem, ki stanujejo v Ljubljani.
Službe pa ne pustit, saj jo je zelo težko spet nazaj dobiti.
Na tvojem mestu, bi spremenila bivališče. Saj kolikor kaže je vedno več nosečnic in se stanje z vrtci še kar nekaj let ne bo uredilo.

clock-img

03.02.2009, 22:22

clock-img

cv3rklic4

pencil-img

267

Jaz imam dve prijateljice, ki so spremenile naslov stalnega bivališča zaradi vrtca. So se z otrokom prijavile k svojim staršem, ki stanujejo v Ljubljani.

A zato potem mi, ki živimo od vedno v Ljubljani, ne dobimo vrtca. No, saj ni nič čudnega ...

clock-img

04.02.2009, 07:47

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Ampak ali ni tako, da more biti starš oz. tisti ki želi vrtec v določenem kraju, biti prijavlen tam vsaj tri leta? nekje sem to prebrala..pa ne vem sicer kje..sm pozabila..:)
Ker jst sem oddala za vrtec v Kamnik, ker sva pač obe tam prijavlene..sicer sem pa v Domžalah! Mal mi bo s poti, če dobim..ampak vseno..samo da bo;)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem