writing-img

stanjšan materični vrat!!!

clock-img

11.10.2006, 17:32

clock-img

mtrinka1

pencil-img

3

sem v 16 tednu nosečnosti user posted image in ker pogosto bruham sem veliko v bolnici na infuzijah,danes so mi pa ugotovili stanjšan materični vrat in so mi rekli da mi bojo pred porodom opravili poseg neko šivanje!user posted image
zakaj se gre ker me skrbi!!!

hvala vam za odgovor!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2006, 17:58

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Verjetno misliš skrajšan maternični vrat kajne? Če si prav mislim ti bodo naredili cerklažo... S tem preprečijo da bi se maternični vrat začel prezgodaj odpirat. Za kaj več pa poglej na MONU, sigurno je Pušenjak veliko pisal o tem.

LP Tina

clock-img

11.10.2006, 21:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, to bo cerklaža. Ni nič groznega in ne tebi ne otročku škodljivega - je le "zaščita", da se otrok v tebi razvije do 40. tedna, sicer se ti bi MV prehitro razširil in bi se začela odpirat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem