writing-img

stanovanje brez najemnine

clock-img

19.03.2010, 08:35

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Za eno leto oddam stanovanje (38 m2) brez najemnine družini ki jih je prizadela recesija ali pač kriza .Družina plača samo stroške ki so okrog 150e(elektrika,ogrevanje,komunalne storitve) V veselje bi  mi bilo če bi lahko komu vsaj malo olajšala težave-relacija Koroška

clock-img

19.03.2010, 08:41

clock-img

rija

pencil-img

15589

o madonca user posted image

...vox populi...

clock-img

19.03.2010, 08:47

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Srčno upam, da bo stanovanje oddano v prave roke..lepa gestauser posted image

clock-img

19.03.2010, 08:48

clock-img

Anonimen

Res lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 08:59

clock-img

EMILY 3

pencil-img

126

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 09:04

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Za takšnole gesto ti pa, kot dolgoletna najemnica, resnično čestitam. Samo polagam ti na srce, da ob vseh današnjih goljufijah (ki jih je v času recesije še več, kakor prej) dobro preveri, da boš oddala nekomu, ki resnično potrebuje.

clock-img

19.03.2010, 09:14

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Res svaka čast da si pripravljena oddati stanovanje. user posted image user posted image user posted image
Jaz bi ti svetovala, da morda pokličeš v kakšen materinski dom, kjer je kar nekaj mamic, ki nujno rabijo stanovanje, saj so ostale brez svojega.  In upam da ga bo dobil-a nekdo ki ga resnično potrebuje.

clock-img

19.03.2010, 09:57

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Res lepa gesta.user posted image Tudi jaz pa ti priporočam, da se prepričaš, da bo šlo v prave roke. Morda pokličeš kakšno varno hišo ali materinski dom.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

19.03.2010, 11:40

clock-img

gita10

pencil-img

1507

user posted image user posted image user posted image

upam, da pride v prave roke!!!!

clock-img

19.03.2010, 12:23

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

user posted image user posted image user posted image za tole nesebično gesto

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

19.03.2010, 12:29

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

takih pa že skoraj ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem , če je še kdo . tako zlat kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

upam , da res pride v prave roke

Life is to short for the wrong decision

clock-img

19.03.2010, 13:34

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

vsekakor bova z možem preverila družino če je res v stiski in ne bova oddala kar prvemu ki bo prišel,in samo tista družina ki bo pripravljena res razkrit svoje finančno stanje bo prišla v poštev ker se zavedava koliko je zlorab.Z denarjem ravno ne moreva komu pomagat ker toliko pač nimava smo čist povprečna družina ,ampak sva se zdaj pač tako odločila ker gredo tile najemniki konec meseca v svojo hišo in ker je velik družin ki ne zmorejo plačevat velikih najemnin bi jim vsaj malo olajšala življenje .Sem pa že bila na csd in sem povedala in upam da se kdo oglasi ker prazno pa dolgo ne misliva imet ker morava pol sama stroške plačevat.

clock-img

19.03.2010, 18:32

clock-img

sivina

pencil-img

2

zanima me na katermu koncu slo.je to stanovanje.
lp.

clock-img

19.03.2010, 18:34

clock-img

sivina

pencil-img

2

upsi,se opravičujem,ker sem spregledala.
žal,predaleč.
lp.

clock-img

19.03.2010, 20:29

clock-img

tintin

pencil-img

3293

user posted image res lepo! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem