cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stanovanje v Kranju

clock-img

28.09.2006, 11:45

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce,

prosim vas za nasvet (spraševala sem že na podforumu Gradnja, pa vas je več tu, tako, da sem prišla še sem malo povprašat). Ogledano imam eno stanovanje v Kranju na Tavčarjevi ulici. Kranjčanke, kakšna je ta ulica? Če sem prav razumela, je to čisti center. Je kje v bližini kakšno otroško igrišče? Imava 18 mesečno hčerko...

Zanima me tudi ali imate izkušnje s tem, da vaš otrok spi v drugem nadstropju. Tu gre za stanovanje, v katerem je v prvem nadstropju bivalni del, v pritličju je pa spalnica (20m2). Mislite, da bi se iz te kvadrature dalo narediti dve sobici?

Stanovanje ima v bivalnem delu dve strešni okni in pločevinasto streho. Je to slabo? Kako se strešna okna zasenčijo pred soncem? Po mojem kake hude izolacije ni...

Hvala za nasvete!

Lep dan,
modrooka.

Lep dan!

clock-img

28.09.2006, 12:07

clock-img

mala račka

pencil-img

75

Za stanovanje ne vem, ampak Tavčarjeva je zelo ozka in tam ne moreš parkirati.

clock-img

28.09.2006, 12:52

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

To je čisti center mesta. Tako da se pripravi na hrup če se preseliteuser posted image . Ker poleti in ob kakšnih prireditvah je noroooo. Folka malo morje, po vsej verjetnosti boste imeli ob vsaki večji prireditvi "poscana in pokozlana" vhodna vrata (ulici z razlogom pravijo "ta uscana gasa"user posted image ). Mularija se dere in vpije... Meni niti ni do tega da bi šla ponoči peš skozi KR, kaj šele da bi stanovala tamuser posted image . Po mojem je boljše da si omislite stanovanje kje drugje.

S parkiranjem bo verjetno tudi problem. Sploh pa ne boste mogli parkirat pred stanovanjem, ker gre za zeloooo ozko ulico, pa mislim da je celo enosmerna. Dostop v center mesta je možen samo z dovolilnico, ki je (baje) neprenosljiva. Se pravi če greš noter, je ne moreš posodit nekomu (prijatelju) da bi šel noter tudi on, ampak je potrebno iti najprej ven.

Otroško igrišče je najbližje ob bazenu. Hoje cca. 15-20 minut. To otroško igrišče lahko samo pohvalim - super urejeno, vzdrževano, poleti senčka, ponoči zaklenjeno...

Glede samega stanovanja pa ne vem, vem samo da se pločevina pošteno segreje in brez dobre izolacije bo težko. Strešna okna pa zasenčiš z raznoraznimi senčili.

V glavnem KR ja, ampak ne sam center mestauser posted image .

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 28.9.2006 12:59:38 >

clock-img

28.09.2006, 13:07

clock-img

modrooka

pencil-img

813

AjdaN, hvala!

Lep dan,
modrooka!

Lep dan!

clock-img

29.09.2006, 10:41

clock-img

ery

pencil-img

1675

Hm, se strinjam..Modrooka, priporočala bi ti, da stanovanje išete drugje. Tukaj je polno mularije, take in drugačne, to je v čisto v centru mesta, ozka ulica, enosmerna, nikjer parkirati, ni čisto, in za tako malega otroka, ti tam res ne priporočam.

Dretje , lokali so zraven...

Toliko, odločiti se boš pa morala sama...

clock-img

29.09.2006, 11:01

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce,

hvala za nasvete!

Lp,
modrooka!

Lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem