writing-img

stanovanje v dveh nadstropjih

clock-img

21.07.2008, 10:49

clock-img

Anonimen

Ne vem če je tema ravno za tale forum, ampak ok.

Eno vprašanje za tiste, ki imate stanovanje v dveh nadstopjih. Midva si urejava hišo v kateri bo v enem nadstropju dnevna, kuhinja in jedilnica, v mansardi bodo pa spalnice. In ker nama bodo začeli delati strope, jaz pa sem si zamislila nekaj posebnega za otroka, me zanima kje imate čez dan svoje otroke ali dojenčke? Jih date spati v sobo v zgornjem nadstropju ali jih imate kar v dnevni sobi?

Problem je v tem, ker mi morajo že sedaj uredit točno tako kot si želim, ampak moram že sedaj vedit kje bom imela otroka čez dan.user posted image

clock-img

21.07.2008, 10:51

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

meni je tako stanovaje fuuuul lepo user posted image . jaz bi dala otroka itak zravn sebe spat (mislim v isti štuk user posted image )

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

21.07.2008, 11:19

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

no ja prve mesece ga boš imela itak zraven sebe, potem pa ko bo ulovil en ritem ga boš pa verjetno dala spati v njegovo sobo, oz. v posteljo kjer se bo lahko v miru spočil, po enem letu itak hodilo 1X max 2X spat in imajo svoj ritem...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

21.07.2008, 11:23

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sicer nismo v dveh nadstropjih, ampak bi zagotovo dala spat otroka v sobo, torej v zgornje nadstropje, pa vklopila električno varuško. Je fajn, da imaš malo časa zase, da pa te ne skrbi, da bi z ropotom zbudil otroka.....

clock-img

21.07.2008, 11:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kupiš babyphone pa ga daš spat gor in v miru kaj postoriš če bo pa spal krajši čas pa lahko mallce oddrema na kavču ipd.user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Kupiš babyphone pa ga daš spat gor in v miru kaj postoriš

Jz imam tako

clock-img

21.07.2008, 13:07

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz sem ju imela čez dan vedno pri sebi, se pravi v dnevni, tam do enega 2. letam mogoče do 2 in pol.
Sem pa vedno zraven njiju ko sta spala kuhala, sesala, telefonirala,...se nista nikoli zato zbudila in sta tudi danes trpežna v tej smeri.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

21.07.2008, 13:26

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

do 5. meseca sta spale v košku, ki sva ga prestavljala iz spalnice v dnevno sobo.

Kasneje sta pa potem spale v otroški sobi z babyphonom, drugače sta bile pa z mano v dnevni sobi.

clock-img

21.07.2008, 14:20

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Ne vem ali si že rodila ali ne. Če še nisi, potem otroka čez dan nikar zapirat v tiho, mirno sobo. Se bo preveč navadil na tišino in ga bo vedno vsak zvok zbudil. Poleg tega bo otrok od samega začetka vedel kdaj je čas za nočno spanje in kdaj za dnevno.

Moja hči je od začetka pa do 5. meseca spala v dnevni sobi. Nikoli je niso motili glasovi obiskov, ponavadi so jo celo uspavali. 

clock-img

21.07.2008, 21:09

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Dokler je bil v zibki, je bil zraven mene v dnevni sobi. Ko smo morali zibko pospravit, je spal v spalnici v zgornjem nadstropju in babyfon smo prižgali.

clock-img

22.07.2008, 00:43

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi imamo enako. S tem da je tudi spalnica doli in otr. sobe gori. Zdaj prakticiram dnevno spanje v dnevi sobi v košarici, ko bo soba od tamale čisto končana pa babyphone. Računam pa, da se bodo otroci itak tudi kasneje zadrževali v dnevni sobi in sem en kotiček (pod stopnicami) namenila igralnemu kotičku. Spodaj so košare z igračami.

clock-img

22.07.2008, 07:24

clock-img

Anonimen

ne razumem zakaj je to važno zdaj pri zidavi? otrok ti lahko pol spi na kavču v dnevni al pa pač v svoji sobi in prižgeš baby fon. ka pa ma to veze z zidavo?

clock-img

22.07.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

Lara, veze z zidavo ima samo v tem, da jim lahko povem kam mi morajo v strop vgradit takšno "kljuko", da lahko potem gor pripneš najprej zibko, potem pa gugalnico. In najprej sem mislila samo v otroške sobe, sedaj sem pa razmišljala, da bi dala še v dnevno. Ker pa še nimam otrok, pa ne vem točno kako to gre in sem pač vprašala.user posted image

clock-img

22.07.2008, 14:09

clock-img

3T

pencil-img

260

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dala spat otroka v sobo, torej v zgornje nadstropje, pa vklopila električno varuško. Je fajn, da imaš malo časa zase, da pa te ne skrbi, da bi z ropotom zbudil otroka.....

Tako je pri nas...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem