writing-img

stara vzmetnica - da ali ne

clock-img

29.07.2005, 16:02

clock-img

doris26

pencil-img

7

Najprej vse lepo pozdravljam!:)

Sem v fazi zbiranja in kupovanja opreme za našega bodočega člana. Nimam izkušenj s tem, zato bom vesela vašega mnenja glede jogija za otroško posteljico. Kolegica mi je posodila en jogi star 10 let, na njem sta spala 2 otroka, hranjen je bil na podstrešju. Sicer sem vsake posojene in podarjene stvari vesela, ampak nekje sem zasledila, de je jogi (skoraj tako kot čevlje za otroka) dobro kupiti nov zaradi pršic, ki so že morda notri. Naj še povem, da v družini nimamo alergij na prah, le (kot vsaka druga mamica) bi rada dobro za svojega novorojenčka-da ne bi alergije pridobil.

Kako se naj odločim-star ali nov jogi?:zmeden:

clock-img

29.07.2005, 16:14

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Vsekakor se odloči za novo vzmetnico, predvsem zaradi trdnosti, da se prilagodi hrbtenici tvojega otročka, da se bo le-ta razvijala tako kot se mora. Pa še 10 let je res dolga doba in ne moreš ven spraviti vsega prahu, ki se je v tem času nabral. Dojenčki zelo veliko prespijo in ker se še razvijajo je pomembno, da imajo dobro vzmetnico. Pri oblačilcih ni problema, če so podarjene, vzmetnico pa le novo nabavite.

LP

clock-img

29.07.2005, 16:41

clock-img

dinika

pencil-img

308

se pridružujem zgornemu mnenju. Mi smo kupli v ponedeljek novo posteljico in vzmetnico. Vzmetnica je antialergijska in stane 17000 sit, v Baby centru.
lp..:rozica:

clock-img

29.07.2005, 16:56

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Poskusi si zamisliti, koliko je ta vzmetnica že dala skozi. Koliko prahu, pršic, lulanja, bruhanja.

Verjetno boš že jutri šla po novo.

In poskusi, če je mehka. Otrok namreč potrebuje čimtrše ležišče.

clock-img

29.07.2005, 18:25

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz bi pa staro lepo scistila s kaksnim vodnim sesalnikom ..

clock-img

29.07.2005, 19:19

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo imeli tudi sposojeno posteljico in zraven smo dobili še jogi zelo lepo ohranjen,na katerem sta tudi spala dva otroka,ma mi smo vseeno šli po novega-jogi

clock-img

30.07.2005, 13:42

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz bi ti svetovala novo. Pa saj, če bi bila ta vzmetnica stara kake dve leti, ok, ampak po 10 letih pa se že res spremeni trdota, pa veliko pršic...

clock-img

30.07.2005, 15:00

clock-img

rija

pencil-img

15589

a bi ti spala na taki vzmetnici?

ni šans!

clock-img

31.07.2005, 00:26

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ne! Tako, kot ne bi nosila za drugimi čevljev! :)

clock-img

01.08.2005, 16:10

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Vse sem z veseljem vzela od svakinj, samo jogija pa ne res nočem. Kar nekaj stvari sem tudi kupila rabljenih, ampak jogija pa res ne. Ne glede na to koliko je star. Pršice, lulanje, bruhanje... Jaz tudi ne bi spala na "prescanem" jogiju, ga tudi mojemu sončku ne privoščim. Saj tako dragi pa spet niso, sem šparala drugje.

clock-img

02.08.2005, 10:57

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tudi jst bi kupila novega. Ogrodje pojstlce je čist kul, tud če ni tolk ohranjeno, ga lahko preštrihaš, ampak jogi... res ti svetujem novega. ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem