writing-img

stare omare...kako?

clock-img

11.06.2009, 08:03

clock-img

Anonimen

ker me daje gnezditveni sindrom, sem se spravila nad spalnicouser posted image .Na zalost imam stare, nic kaj lepe garderobne omare,plus tega bom dodala se 1 ali 2, ki pa sta na zalost drugacne barve od obstojecih...
zanima me, na kaksen nacin , bi polepsala omare. v mislih imam naprimer tudi, da bi odstranila vrata in bi takoj pod strop obesila kako lepo zaveso.
vsaka ideja bo zelooo dobrodosla...
pa tudi, ce imate kake linke, kako se tega lotit, vam bom hvalezna

clock-img

11.06.2009, 08:24

clock-img

Anonimen

Zaves osebno ne bi imela. Bi pa vrata prelepila z kako lepo folijo, barvo sten prilagodila,...

clock-img

11.06.2009, 08:27

clock-img

Anonimen

s folijo sem ze lepila, pa je fuuuul cudno izpadlo:(

clock-img

11.06.2009, 09:15

clock-img

kasso

pencil-img

4503

clock-img

11.06.2009, 09:41

clock-img

Anonimen

uuuuu, sh*t!!!!! hvalaaaaa za link....pa bom res polimala omare:D:D:Duser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2009, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.06.2009, 16:19

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Na zavesah se ti samo prah nabira, BV, pa roba se ti še praši.

clock-img

21.06.2009, 10:32

clock-img

Anonimen

tukaj ne tem linku malo preleti projekte ... http://www.prostorama.si/projekt_adaptirano_stanovanje.php ... v ful projektih so omare polepljene s hudimi fototapetami Sicer pa ni 2x za rečt, da niso te fototapete ful dražje, kot pa če bi kupila povsem nove Ikeine PAX omare.

clock-img

24.06.2009, 14:32

clock-img

fusia

pencil-img

612

Meni se tudi zdi, da te znajo kake fensi fototapete priti dražje kot nove omare iz Ikeje. Tam dobiš solidne omare za zelo malo denarja.
Varianta je tudi, da jih prebarvaš, samo to je že kar podvig. Moraš prebrusiti in potem barvati, najlažje s sprejem, lahko pa tudi s čopičem. V raznih revijah za dom so dostikrat kake rubrike "naredi sam" ali kaj podobnega in sem že večkrat videla kakšne ideje za prenovo starega pohištva. Če se ti s tem da ukvarjat oz. imaš veselje lahko pogledaš v knjižnici stare izvode teh revij (npr. Naš dom, Lisa stanovanje, pa dve nemški sta tudi fajni samo zdajle ne vem naslova) in boš sigurno dobila kakšno dobro idejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem