writing-img

starostna obdobja

clock-img

12.06.2006, 22:36

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

punce, rabim mal razlage - če kera zna...
v izračunu za vrtce sem kar tako iz firbca sprobavala, kolk stane vrtec. pa mi ni jasno - kaj so ta starostna obdobja - od kerega do kerega leta pade otrok v katero obdobje....
tam poleg ni razlage za starostna obdobja, drugje pa tud ne najdem....

Lp

clock-img

12.06.2006, 23:27

clock-img

Anonimen

Mislim, da gre zadeva kar po letih. Najprej so najmlajši (jaslice) in tako naprej do šestega leta. Izračuna pa nisem pogledala. Si še ne upam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2006, 07:23

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Jasli od 1-3 let
vrtec od 3-6 let

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

13.06.2006, 10:52

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Po zakonu o vrtcih naj bi bili le 2 starostni obdobji (tako kot ti je navedla Lumpi). Kaj pa to pomeni pri plačilu vrtca, je pa drugo vprašanje. Sama sem postavila malo bolj razširjeno vprašanje v forumu VRTEC, ker sem trenutno v poziciji, ko čakam, za katero starostno obdobje bom morala plačevati od septembra oz. novega leta dalje (hčerka je sedaj 2. leto v jaslih, sredi januarja pa bo dopolnila 3 leta). Menda, da otrok ne pade kar avtomatsko v višje starostno obdobje (kar se plačila tiče), ko dopolni 3 leta. Zaenkrat še raziskujem, kakšne možnosti obstajajo, ker nikakor ne bom pristala na plačevanje jasli do skoraj 4. leta starosti!

clock-img

13.06.2006, 12:48

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Hvala punce. Mi je sedaj malo bolj jasno. komplicirano, ni kaj. pa drago. user posted image

barbara O: a si ti moški???? zato ker maš tist znakec s puščico poleg tvojega imena... (sprašujem zato, ker si v tvojem odgovoru sama o sebi govorila kot o ženski...)
drgač pa hvala tud za tvoj odgovor... user posted image

clock-img

13.06.2006, 12:50

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

še eno vprašanje - kaj so pa ti razredi  (od 1 do 8)?????

a mi lahko kera razloži še to???? pliiiiiis.

clock-img

13.06.2006, 13:01

clock-img

Anonimen

Kira, verjetno misliš še plačilne razrede.
Torej - 1. razred je najnižji, 8 pa najvišji, če daš vlogo za znižano plačilo vrtca.

clock-img

13.06.2006, 13:07

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

aha. kako pa vem v kerem sem????
jaz recimo sem brezposelna - a na porodniški. mož pa ima službo. kaj zdaj šteje???? oboje ali eno ali drugo ali nič ali kako???

clock-img

13.06.2006, 13:20

clock-img

Anonimen

Ko boš oddala vlogo na občino, boš čez nekaj dni domov dobila sklep o tem, v kateri plačilni razred spadaš. Se pa računajo vsi prihodki družinskih članov za preteklo leto - itak daš k vlogi fotokopijo odločbe o dohodnini.
Glede na to, da si brezposelna-na porodniški in da imaš dva otroka, po moje ne boš v visokem plačilnem razredu.
Seštejejo namreč tvoj in možev bruto prihodek za preteklo leto in delijo z družinskimi člani. Glede na to, koliko sit pride na vsakega družinskega člana, te uvrstijo v plačilni razred. Mislilm, da so ti procenti bruto dohodkov in pl. razredov napisani nekje na navodilih pri vpisnem listu user posted image

clock-img

15.06.2006, 22:00

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

hvala kristina. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem