writing-img

status povzer in plačilo vrtca

clock-img

28.03.2006, 20:46

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Naš problem je tak jaz sem od oktobra naprej brez statusa in povziram na občini sem prijavljena kot občan in si pač sama plačujem zdravstveno zavarovanje, na zavodu nisem  prijavljena prav zaradi tega ker delam prek študenta.Problem pa ve v tem da ko sva vložila vloga za znižanje plačila vrtca in ker sem jaz vlagateljica da boma morala plačevati poven vrtec ker nisem po njihovem njkjer prijavljena oz. zaposlena in ker sem samo občan.
Mislm a mi lahko pove kdo kje je tukaj logika.
Kaj naj storim?
Lp Maja 

clock-img

28.03.2006, 20:57

clock-img

karmy

pencil-img

2530

če si samohranilka bo lažje.. status pavzer pomeni skoraj podobno kot brezposelna oseba... poskusi dobit socialno pomoč, da boš opravičena plačila vrtca... če ti to finančni status sploh dopušča? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

28.03.2006, 21:06

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

ne nisem samohranilka.

clock-img

28.03.2006, 21:27

clock-img

karmy

pencil-img

2530

pol boš pa mogla sprejet da boš plačevala vrtec... a so ti vsaj sprejeli vlogo za znižanje?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

28.03.2006, 21:39

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Sej ni problem plačilo ja ali ne problem je v tem da naj bi po njihovem morala plačevet povni znesek.
Zato me zanima če je katera v enakem položaju in kaj je storila oz. kakšen je status.

clock-img

28.03.2006, 22:50

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Jaz sicer nisem v takem položaju, ampak močno dvomim, da bi mogla plačevat polno ceno. To se je referentka (ali pa kdorkoli, ki ti je to rekel) "zmotila" ali pa se nista v redu  zastopili. Po moje je najboljše, da počakaš na odločbo, pa potem ukrepaš naprej, če bi res dali polno ceno za plačevat.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

29.03.2006, 09:01

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Zakaj se pa ne prijaviš na zavod? Sej lahko še vseeno eno leto delaš prek študenta. Valda da te drugače smatrajo da delaš. Tudi če prek študenta.

MONTIGNAC

clock-img

31.03.2006, 15:06

clock-img

madeja

pencil-img

15

Jaz sem študentka (brez dohodkov) in ker sem prijavljena z otrokom na istem naslovu kot partner, mi ( vlogi za vrtec in otroškemu dodatku) upoštevajo njegove dohodke, čeprav sem vlagateljica jaz in zaradi tega moj otrok pade v visok razred. To je samo posledica ker smo pošteni.user posted image

Nekatere mamice pa so (z otrokom) prijavljene na drugem naslovu, živijo s partnerjem in uživajo ugodnosti naše socialni države! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem