cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ste že dobili odločbe - nsvs?

clock-img

13.11.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

Par dni nazaj smo dobili odločbo za pomoč mladim družinam, ki rešujejo prvi stanovanjski problem. Prepričana sem bila, da ne bomo dobili nič in tako sem bila zelo pozitivno presenečena, ko sem na odločbi zagledala 1200€! Jupijej! user posted image
Piše pa, da bodo sredstva nakazana po pravnomočnosti te odločbe. Ima katera idejo koliko časa mora preteči, da odločba postane pravnomočna? Tudi tu velja 8 dni?

Hvala!

clock-img

13.11.2007, 21:17

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

saj ti na koncu piše koliko dni imaš časa da se na odločbo pritožiš, mislim da toliko dni traja tudi da postane pravnomočna.

Mislim pa da so takele odločbe nekje po 15 dneh.

clock-img

14.11.2007, 07:46

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

kam pa si dala to vlogo? kaj si napisala gor glede na to, da ste v novi hiši? malo pomoči, da še jaz zaprosim za kakšne fičnike!!!

clock-img

14.11.2007, 13:22

clock-img

sazi

pencil-img

5175

gordana-3 - si žal zamudila. Razpis je bil septembra. Bo verjetno naslednje leto tudi. Je pa omejitev, da mora biti nakup ali izdano gradbeno dovoljenje po 1.3.2006 in ne smeš presegati dohodkovnega cenzusa. Tu si preberi več, da ugotoviš, če bo aktualno naslednje leto (ni pa nujno, da bodo pogoji in zahteve isti): http://www.stanovanjskisklad-rs.si - na levi imaš subvencije mladim družinam.

LARA - zakaj pa si mislila, da ne boste dobili odobreno? Mi smo že enkrat oktobra dobili odločbo (tudi odobreno), denarja pa še ne. Nekje sem prebrala (pojma nimam kje in lahko da s emi je sanjalo), da bodo nakazovati začeli decembra.  Ker smo trije, dobimo 900 EUR - sem itak na to računala. Ni veliko, ampak bolje kot nič. Za obrok kredita in še malo.

clock-img

14.11.2007, 14:53

clock-img

Anonimen

ne vem prepričana sem bila, da bomo presegli dohodkovno mejo. pa je očitno nismo??!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem