writing-img

ste partnerjem povedale pred ali po testu?

clock-img

23.12.2009, 19:03

clock-img

Anonimen

ste partnerjem že preden ste delale test nosečnosti, povedale da ga boste ali šele potem, ko se je že pokazala user posted image ?
še posebej me zanima za tiste, ki user posted image niste načrtovali...

clock-img

23.12.2009, 19:08

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Jaz sem mu povedala po testu. V bistvu je ravno prišel iz službe, ko sem jaz še gledala user posted image  in se veselila. Pa sem mu ga samo dala v roko, brez besed.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

23.12.2009, 19:08

clock-img

Anonimen

Po testu.

clock-img

23.12.2009, 19:35

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Sva se zmenla, da ga bom delala po vikendu (bil je četrtek)... ampak, ko je šel popoldan na šiht, se nisem mogla zadržati in naredila test. Mu povedala in je prišel takoj iz službe user posted image  

clock-img

23.12.2009, 20:27

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Midva nisva načrtovala...M sem pričakovala nekje okorg 36. dneva. Mi je pa bilo čudno, ker sem imela napihnjen trebuh...tak da sem par dni prej eno popoldne naredila test, čisto brez pričakovanj. Tak da sem mu povedala po testuuser posted image  ko je prišel iz službe.

clock-img

23.12.2009, 20:31

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ste partnerjem že preden ste delale test nosečnosti, povedale da ga boste ali šele potem, ko se je že pokazala user posted image ?
še posebej me zanima za tiste, ki user posted image niste načrtovali...

jaz sem mu povedala da sumim da sem noseča in da bom zvečer ko pridem iz dela delala test,...on je šel u celovec nogomet gledat in sem mu poslala slikico plusa,....in je prvič v življenju  zapustil fuzbal tekmo in prišel domov,...in ful ni mogu vrjet jaz tud ne,..čeprov sem vedla da je 100% SEM ŠLA ČEZ 2 DNI ŠE PO 1 TEST hihihihihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trema,..dvomi
tista v lekarni me je prašala a ni prav pokazal,..jaz pa ja je prav pokazal sam moram še enkrat prevertuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 21:16

clock-img

Anonimen

Sem povedala po testu ... ma prej niti sumila nisem, da bi lahko kaj blo, potem sem pa doživela en preblisk, šla kupit in delat testi in ugledala plusek. V šoku sem klicala mojga in mu povedal in čez pol ure se je prikazal na vratih (v službi je pustil vse iz rok in letel domou) z eno ogromno orhidejo v roki in nasmehom do ušes in solznimi očmi user posted image .

clock-img

23.12.2009, 21:19

clock-img

Kika99

pencil-img

627

Jaz sem povedala po testu, ker prej še sama nisem vedela da sem user posted image .

clock-img

24.12.2009, 08:58

clock-img

mala biba

pencil-img

284

Čeprav sva načrtovala in se dolgo trudila se moram oglasitiuser posted image

Moj je reku jaz ga bom naredil.....pa sem se polulala v kozarček, nato je pa moj nadeljeval s testom in meni povedal veselo novičko.....user posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

clock-img

24.12.2009, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.12.2009, 12:24

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

test mi je prinesel iz lekarne,potem sva ga pa skupaj nredila user posted image

clock-img

24.12.2009, 14:14

clock-img

crvicek

pencil-img

840

IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

test mi je prinesel iz lekarne,potem sva ga pa skupaj nredila user posted image

pri nas je blo isto user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

clock-img

26.12.2009, 00:02

clock-img

mala kitty

pencil-img

5

pri meni enako,test sem kupila sama,naredila sva ga skupaj,in 3.8.2009 sem skadila zadji cigaret.........user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem