cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

steklenička Tommee Tippee

clock-img

10.04.2008, 15:19

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Kupila sem 2 steklenički Tommee Tippee. Sami steklenički sta super, moti pa me, ker nimata zraven tiste plastike proti polivanju (tisti plošček, ki se pritrdi na vrat stekleničke, da ne teče ven ob premikanju). Prejšnja steklenička (Nuk) je to imela in je bilo super. A se da to naknadno kupit ali tega pač pri teh stekleničkah ni?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

10.04.2008, 16:10

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Saj ne teče nič ven, ko daš gor pokrovček. Tommee Tippee so zame naj stekleničke.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

10.04.2008, 16:27

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Vaney.Pa upam da bo Anžetu všeč nova flaškicauser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja teče pa ne ven ker daš gor pokrovček in ta zamaši luknjicouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.4.2008 16:28:26 >

clock-img

10.04.2008, 17:24

clock-img

lex

pencil-img

6532

vaney tud avent nima te plastike, tam kjer pokrovček pokrije cucelj ni treba, pri NUKu pa žal ne pokrije je treba to plastiko za sabo vlačit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

10.04.2008, 21:35

clock-img

copatek

pencil-img

200

Jaz sem zadnjič v Baby centru spraševala, če pri teh stekleničkah obstaja pokrovček, kot ga imajo NUK flaške, pa so rekli, da ne obstaja oziroma da v njihovi trgovini tega še niso imeli. Mislim pa, da res dobro zatesni, mene moti edino, ker brez pokrovčka težko zmešam AM, da se lepo stopi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem