writing-img

steklenička ali žlička

clock-img

02.05.2005, 12:24

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

Pozdravljeni!

Naš fant bo star 3 mesece, je polno dojen. Ker včasih kaže očitne znake žeje, mu ponudim čaj ali prekuhano vodo. Sedaj, ko je postalo bistveno topleje, pa se mi zdi, da bo želel še večkrat piti(doji se na željo ne na uro). Zanima me naslednje: ali mu lahko ponudim po steklenički (je hitreje) z najmanjšo odprtino ali je bolje, da ostanemo na žlički?

Hvala za vaša mnenja!:miska:

clock-img

02.05.2005, 12:58

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

pozdravljena

Glede na to da postaja vroče otročki pa žejni, menim da mu piti lahko ponudiš po steklenički. Presenečena boš nad količino tekočine, ki je bo sčasoma popil. Ko bosta pa začela uvajati drugo gosto hrano, pa par lepo od začetka po žlički.

LP

clock-img

02.05.2005, 16:44

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz mu dam neprekuhano ustekleničeno vodo po steklenički.

clock-img

02.05.2005, 20:41

clock-img

Anonimen

steklenička rula, z najmanjšo luknjico pa je

lp, lara

clock-img

03.05.2005, 00:19

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

če sprejema stekleničko (naša punčka je namreč ni), potem je to najboljša varianta- sploh pri starosti 3 mesece. Po žlički bi tudi šlo, ampak bolj počasi:)
Lp

clock-img

03.05.2005, 07:16

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kljub temu, da je bila rojena junija, sem ji začela dodajati tekočino, ko smo začeli z dodajanjem goste hrane.Pri štirih mesecih in kar iz lončka z nastavkom.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem