writing-img

stekleničke

clock-img

05.12.2008, 13:55

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

moje novo vprašanje (ja, res se intnezivno pripravljam :))

- v navodilih piŠe, da je za novorojenčka dobro imeti 2 steklenički za mleko (220 ml), omenjajo tudi stekleničko za čaj.

Katere in koliko stekleničk priporočate kupiti za novorojenčka? Je potrebno zraven še kaj dokupiti?

clock-img

05.12.2008, 14:02

clock-img

Hans

pencil-img

501

Kupi si eno veliko stekleničko za mleko in eno malo za čaj. Ali pa kupi samo eno, saj če boš dojila stekleničke na začetku sploh ne boš potrebovala.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

05.12.2008, 14:07

clock-img

gajči

pencil-img

252

Jaz nisem imela pripravljene nobene stekleničke in nobene tudi nismo potrebovali.

clock-img

05.12.2008, 14:10

clock-img

moyca

pencil-img

240

jaz sem imela pripravljeno eno 125ml, pa jo še nisem potrebovala-je pa res, da je user posted image stara šele tri tedne. Se dojiva.

clock-img

05.12.2008, 14:13

clock-img

ninini

pencil-img

356

Za začetek samo  za čaj,potem boš pa videla če ne boš dojila drugače pa je ne rabiš.

clock-img

05.12.2008, 14:28

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Kupila sem eno majhno stekleničko 125ml. Najprej je bila mišljena za čajček, če ga bo želel sploh pit. Sedaj jo pa uporabljam za dodajanje AM in je še vedno dovolj velika.

clock-img

05.12.2008, 14:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2008, 14:47

clock-img

čipka

pencil-img

1652

jaz sem na začetu imela 2 majhni aventovi 125 ml..pa še dobro da sem jih imela

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

05.12.2008, 15:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pomembno je, da sta flaški enaki, da imata obe enak način za pitje, ker to majhnega zmede. Mi smo jo rabili šele potem, ko smo začeli odvajanja od dojenja, okoli prvega leta.

clock-img

05.12.2008, 16:16

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Mi nismo imeli nobene pripravljene. Ko pa smo šli z malim, ki je bil star 6 tednov na morje sem kupila eno malo za čaj. Potrebovala sem jo glih tok da sem mu vsak dan čaj pripravla pa ga potem celga stran zlila, saj ga ni maral, je bla pa itak vedno moja joška pr rok. Sedaj je star 6 mesecev in še vedno ne rabimo nobene flaške saj je še vedno na joški pa na žlički ko jemo GH.

clock-img

05.12.2008, 21:41

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Na tvojem mestu bi kupila eno majhno za čaj, če pa slučajno ne boš dojila, pa lahko user posted image  skoči v trgovino in kupi novo. Priporočam, pa da kupuješ iste stekleničke, ker ko se enkrat navadi na eno, ne bo hotel druge. Vsaj pri nas je bilo tako . najprej smo imeli Aventovo, potem pa presedlali na Chicco, ker je imel Avent čudne cuclje za gost AM in zdej Aventove sploh videti več noče.

Žiga je car!

clock-img

06.12.2008, 16:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.12.2008, 22:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz imam od aventa 260ml in 125ml stekleničko.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

07.12.2008, 00:36

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Imela pripravljene stekleničke, ampak jih nisem nikoli rabila user posted image user posted image , ker sem jo polno dojila do njenih 6 mesecev.
Zdaj pa mi pije samo iz Tommee Tippie stekleničk, iz drugih sploh ne zna user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem