writing-img

steklokeramična plošča

clock-img

09.01.2008, 11:32

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

katero čistilo je primerno in res sčisti madeže ki ostanejo na plošči. a je meglio-rumen v redu a se sme z njim čistit. kaj pa od hoferja rumeno čistilo ki je za kuhinje in maščobe?

clock-img

09.01.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

Ja, jaz z Megliom čistim. Drugače pa boš madeže najbolj sigurno odstranila pač z enim čistilom, ki je tudi za steklokeramične plošče (piše ponavadi zadaj) in s tistim drzalom. Če namažeš s čistom in s tistim podrgneš, mora iti vse proč.

clock-img

09.01.2008, 11:37

clock-img

Anonimen

jaz vsake toliko časa uporabim Mr. muscolo čistilo za steklokeramične plošče.

clock-img

09.01.2008, 11:39

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Uporabljam strgalo in cistilo, ki sta namenjena ciscenju steklokermacnih plocs.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

09.01.2008, 11:57

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

kje pa nabavim strgalo

clock-img

09.01.2008, 11:59

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

običajno je priloženo plošči, drugače pa tisto ki je za šipe pucat

clock-img

09.01.2008, 12:00

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

se pravi navadno srgalo

zraven ni bilo nič

clock-img

09.01.2008, 12:17

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Strgalo je ponavadi res priloženo ob nakupu steklokeramične, sicer pa je zame že dolgo zakon čistilo za steklokeramično ploščo od Fisslerja. Dobiš v Rutarju na oddelku posode. Sem jih sprobala kar nekaj, dokler nisem odkrila tega. Je sicer zelo drag, ampak ga res potrebuješ zgolj nekaj kapljic in očisti tako, da je kot nova. Priporočam.

clock-img

09.01.2008, 13:34

clock-img

Anonimen

Do zdaj mi je od vsega, kar sem sprobala, zares dobro sčistil samo Mr. Muscolo za steklokeramične plošče. Prej seveda s strgalom podrgnem.

clock-img

09.01.2008, 22:12

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

pri nas uporabljamo Mr. Musculo in mi je najboljši, najprej s papirnato brisačo z Mr. Muscolom pobrišem plato in mi gre večinoma vsa umazanija stran, če se pa še kaj drži na plati pa postrgam s strgalom.
Strgali obstajajo prav za steklokeramične plošče, sigurno tam kjer prodajajo plošče imajotudi strgala.
lp

clock-img

09.01.2008, 22:52

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Najboljši mi je Mr.Muscolo. Najprej ploščo namažem s čistilom, nato podrgnem s strgalom in obrišem s papirnato brisačko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem