writing-img

steklokeramični štedilnik

clock-img

22.01.2008, 21:22

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

sj nevem če spada tole sem pa vseen. Na steklokeramični plošči mi je po komej letu papol kr nehal delat en krog. Pač ko mam tko da maš lah manjši krog al pa dodaš še večjega. Ta del sm tud najbol uporabljala zdej mi dela pa sam manjši. Ene 14 dni ga je mal metalo, da kdaj pač je delal kdaj ne zdej pa sploh ne. Zdej pa nevem a je treba sam kaj zamenjat al je crknlouser posted image
a ma kera izkušnje s tem

clock-img

22.01.2008, 21:29

clock-img

eya

pencil-img

4615

Nimam izkušenj, pokliči serviserja. Če je še v garanciji, potem ti morajo zamenjat na njihove stroške.

Imajo pa pri tašči steklokeramično, od Gorenja, že kakih 5 let, pa niso imeli težav.

clock-img

22.01.2008, 23:08

clock-img

petra81

pencil-img

733

Mi smo takoj na začetku dobili malo zamaknjen tisti krog spodaj, ki greje in so prišli in popravili v par minutah! Mislim, da je najbolje da pokličeš na servis, tudi če ni več v garanciji, bo takoj rešeno!! Pa že po telefonu povej kaj je narobe, da bojo kar s sabo prinesli del! In ne pozabi pogledat in si zapisat točnega modela!!

Srečno

Petra

clock-img

23.01.2008, 08:57

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Servis. Upam, da je se v garanciji, sploh ce je sla elektronika.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem