writing-img

step up board - mutsy

clock-img

08.04.2011, 18:47

clock-img

petra23

pencil-img

25

Pozdravljene!

Zanima me, če katera od vas, ki imate mutsy voziček, uporablja tole pručkico in kako se obnese? Sem malo spraševala v baby centru, pa niso imeli nobene na zalogi, tako da nisem mogla videt, kako to zgleda v živo. So mi pa rekli, da tisti univerzalni, ki jih tudi prodajajo, na mutsyja ne pašejo.

clock-img

08.04.2011, 20:46

clock-img

emina83

pencil-img

428

Jst mam na svojga 4riderja kar Lascalov buggy board gor namontiran, tak da ti tistim prodajalkam kr povej, da se ga da čist lepo gor datuser posted image

clock-img

09.04.2011, 08:29

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Paše tudi univerzalen, mi smo tudi imeli kar Lascalovega. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.04.2011, 12:21

clock-img

petra23

pencil-img

25

Hvala za odgovore!

Se mi je zdelo, da verjetno tudi kaj drugega gor paše. Najbrž so mutsyjevi tolk dražji, ali kaj?

clock-img

11.04.2011, 10:30

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: petra23

Hvala za odgovore!

Se mi je zdelo, da verjetno tudi kaj drugega gor paše. Najbrž so mutsyjevi tolk dražji, ali kaj?

Firma ki dela mutsy priporoča samo svojega, vse ostale na lastno odgovornost. Ne garantira da so varni za uporabo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

29.04.2011, 13:47

clock-img

M@mc@

pencil-img

17

Mi mamo Mutsiyevega, ni drag, 40€ v BC, krasno se obnese, enostavno nameščanje in odstranjevanje.

clock-img

11.08.2011, 14:56

clock-img

banananjam

pencil-img

42

Živjo,
mene pa znima, če tale originalen board od Mutsya lahko uporabljaš tudi, ko imaš košaro, ali samo pri športnem delu?

lp, maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem