writing-img

steznik

clock-img

05.01.2007, 12:24

clock-img

Anonimen

Ali katera ve,kje se da kupiti dober steznik za trebuh(vamp).Sem že iskala,pa so bili premalo čvrsti,jaz bi pa rada takega,ki res stisne.user posted image
Samo poglejte, od kod sem doma,da me ne boste predaleč poslale.HVALA

clock-img

05.01.2007, 14:14

clock-img

Anonimen

Mater,a ste vse šlank?

clock-img

05.01.2007, 14:19

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, iatkuser posted image  ej, kam pa se ti odpravljaš, da moraš met še steznik goruser posted image  a v kakem sex shopu si že iskala? no, jaz zares ne vem kje se to kupi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

05.01.2007, 14:26

clock-img

Anonimen

user posted image  Saj ga ne rabim za sex,ampak da mi malo trebuh noter stisne in da se nebi zdaj povesil ko sem na dieti.Saj bi telovadila,pa imam išijas.V erotično trgovino pa raje ne grem,da nebi preveč izpraznila računa.Tam imajo preveč dobrih stvari in bi hitro našla kakšno konkurenco možu.user posted image user posted image

clock-img

05.01.2007, 15:48

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pomoje lahko dobiš ala princip ledvični pas, ki je v enem kosu v kakšnem Sanolaborjuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem