writing-img

stiki z očetom ob odhodu v tujino

clock-img

12.09.2008, 13:26

clock-img

ninanan

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Imam kratko vprašanje. Glede ne to, da se bom v naslednjem letu zaradi službe s hčerko preselila v tujino me zanima kako je s stiki z očetom.
Glede na zgodovino odnosov z očetom pričakujem, da bom imela velike težave. Verjetno bo vložil tudi tožbo za dodelitev skrbništva. (Sedaj ga imam jaz).

Ali je komu poznano kako je s tem. Ali potrebujem njegovo soglasje oz kaj se hipotetično lahko zgodi s pravnega vidika.

Lep pozdrav!

nana

clock-img

12.09.2008, 13:35

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

pozanimaj se na CSD-ju, oni bi ti verjetno znali povedati kako in kaj

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.09.2008, 13:52

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ne me vzet 100 % za besedo, ampak kolkr vem,moraš dobiti od očeta dovoljenje za selitev v tujino( z otrokom),kljub temu da si ti skrbnica.
Za selitev v drugo mesto v isti državi pa mislim da dovoljenje ni potrebno,le obvestilo očeta, kam se seliš z otrokom in kje bo lahko imel nadaljne stike z otrokom.
Razen v primer da ni priznal očetovstva kar pa najbrž je.

clock-img

12.09.2008, 23:21

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Ne me vzet 100 % za besedo, ampak kolkr vem,moraš dobiti od očeta dovoljenje za selitev v tujino( z otrokom),

a ni to sam če bi imela deljeno skrbništvo?

clock-img

13.09.2008, 01:01

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

pozanimaj se na CSD-ju, oni bi ti verjetno znali povedati kako in kaj

Meni  še niti 1x niso dali na CSD-ju ene "pametne" informacije, ki sem jo iskala tam user posted image   tak, da upam, da se bo katera oglasila, ki bo vedela kaj več.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem