writing-img

stojalo za pleten košek

clock-img

19.04.2008, 07:35

clock-img

tonks

pencil-img

41

Malo razmišljam, da bi usposobila pleten košek. Stojalo za košek smo včasih imeli, samo sem ga pred parimi leti vrgla stran. Zdaj ko bi prav prišel, ga pa ni.

A kdo ve, kje bi se dalo dobit novega oz. če jih kdo izdeluje. Lesenega ali pa kovinskega.

LP

clock-img

19.04.2008, 08:20

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moj ga je izdelal sam. Potem pa sem eni sodelavki košek posodila in je njen ati naredil še lepšega in boljšega.user posted image
Po mojem ti bo kakšen tišlar znal to najbolje naredit.

clock-img

19.04.2008, 08:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Aja, pa na leseni košek se mi zdi da kovinsko ne ni glih pasalo poleg. Najlepše je leseno. Pa ga prebarvaš v barvo koška.

clock-img

19.04.2008, 09:22

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz sem pri Ribničanu naročila kompleten košek. Najbrž bi ti tud samo stojalo naredil.

clock-img

19.04.2008, 10:33

clock-img

tonks

pencil-img

41

Hvala za odgovore. A imate slučajno kakšne slikce a pa shemo? Bi bilo potem mogoče lažje naročit, kako naredit.  

clock-img

19.04.2008, 17:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mojster bo znal sam najbolje naredit, ti mu samo izmere dna košare povej. Zunanje mere moraš jemat, pa približno višino povej. Jaz sem imela višino koška v višini postelje, zaradi prelaganja otroka ven in noter.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem