writing-img

stolček za hranjenje

clock-img

05.06.2008, 16:26

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Odločam se med stolčkoma za hranjenje, in sicer Brevi slex in Per Perego prima pappa diner.
Rada pa bi stolček, ki ima več nastavitev za višino sedala in za nogice, dvojno mizico (za hranjenje in za igranje), možnost pospravljanja mizice zadaj, možnost odstranitve obeh mizic, da lahko normalno sedi za mizo, več nagibov sedala nazaj in pralni material sedeža. Cena pa naj bi bila okrog 100€. Kateri izmed teh dveh je boljši?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

05.06.2008, 17:01

clock-img

barika

pencil-img

6448

Jaz bi se na tvojem mestu odločila za slexa, ker ga lahko uporabljaš zelo dolgo.
Moje mnenje je, da je stol za hranjenje samo stol za hranjenje in ne ležalnik za otroka. Mi imamo Antilopa, in je mali notri res sam ko se hrani in nič več.

clock-img

05.06.2008, 17:23

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Mene pa zanima ali boste vzeli stolčke s sabo na morje v apartmaje? Ker tam ni stolčkov, naš je pa navajen jest s stolčka. Mali avto ...user posted image toliko robe ... kako ve to rešite?

clock-img

05.06.2008, 17:23

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca

Mene pa zanima ali boste vzeli stolčke s sabo na morje v apartmaje? Ker tam ni stolčkov, naš je pa navajen jest s stolčka. Mali avto ...user posted image toliko robe ... kako ve to rešite?

ja, ga bomo vzeli s seboj

clock-img

05.06.2008, 17:29

clock-img

Anonimen

Per Perego prima pappa diner.

mi imamo tega in ga ne zamenjam. naša je stara 8 mesecev in skoraj še ne sedi sama, zato je ta stolček odlična naložba pri nas. je pa res, da je cena 134 eur (mislim, da sem dala nekaj podobnega en mesec nazaj v baby centru) drugače pa tudi naša v njem pretežno je, mi pa prav pride, da ji na mizico dam igračke in se zamoti, da ji pripravim obrok v miru. naslon pa podrem predvsem takrat, ko v njem pije po flaški in jo v rahlo ležečem položaju lahko sama drži, če sedi je ne more

clock-img

05.06.2008, 18:43

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Mi imamo slexa in ga tudi ne menjam. Se sicer ne da nagniti naslona, vendar tega ne rabim. Super je ker naša 8mes princeska z nami sedi in je. Meni je bil tprvi pogoj, da ga lahko porinem pod mizo, kot normalen stol.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

05.06.2008, 20:04

clock-img

black jack

pencil-img

31

Mi imamo slexa in ga tudi ne menjam. Se sicer ne da nagniti naslona, vendar tega ne rabim. Super je ker naša 8mes princeska z nami sedi in je. Meni je bil tprvi pogoj, da ga lahko porinem pod mizo, kot normalen stol.

Enakouser posted image

Upanje je mati neumnih.Toda, vsaka mati ljubi svoje otroke( en moder cinik)

clock-img

05.06.2008, 20:32

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mi imamo PP prima pappa diner in smo ful zadovoljni

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.06.2008, 20:50

clock-img

dreamz

pencil-img

510

Mi smo kupil od Chicco, ki ima vse kar si naštela.
Naklon smo uporabljali ko je bil čisto še majhen, namesto ležalnika... je bil v njem ko smo mi jedli. Sedaj pa naklon ne potrebujem več.
Mizic sploh nisem nikoli še rabila, so še v škatli.
Pri noni ima antilopa od Ikee in je najboljši, še doma bi ga raje imela kot tega oblazinjenega, ker se neprestano gunca oz. meče nazaj v njem.
Na dopust pa bom itak vzela Antilopa.

clock-img

05.06.2008, 21:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Antilop, itak. Pa pogojno SLEX, ker je res lep in funkcionalen dalj časauser posted image

clock-img

05.06.2008, 21:04

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Antilop, itak. Pa pogojno SLEX, ker je res lep in funkcionalen dalj časauser posted image

mogoče Slex, ko preraste antilopa ... da bosta skupaj raslauser posted image

clock-img

06.06.2008, 06:35

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Se samo podpišem.

clock-img

06.06.2008, 07:16

clock-img

matea1

pencil-img

90

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Se samo podpišem.

Jaz tudi.

clock-img

06.06.2008, 08:27

clock-img

nežka

pencil-img

289

V glavnem rabijo te stolčke za jest, tako je tudi pri nas. V njem ne preživlja časa za igranje, zato so vse razne funkcije bolj ali manj odveč user posted image .
Kupi enega, ki ti je bolj všeč, v vsakem primeru boš kupila dobro.

clock-img

06.06.2008, 09:52

clock-img

panda22

pencil-img

63

Tudi pri nas sva se s partnerjem odločala kateri stolček bi kupila pa sva se tudi odločala med tem dvema kot ti pa sva se na koncu odločila za Slex. Saj je stolček namenjen samo hranjenju in ne igranju ali počivanju. Če hočeš, da bo otrok jedel z vami ti priporočam Slex-a, ker ga lahko porineš čeisto k mizi, kar pa pri Peg Perego prima pappa diner ne moreš, ker je v napoto sredinsko varovalo. To so meni povedali v trgovini, ko sem jih vprašala za mnenje. Upam, da sem ti kaj pomagala.

clock-img

06.06.2008, 10:12

clock-img

nian

pencil-img

200

mene je tudi antilop navdušil. sva ga za hec kupila (15€) sedaj pa ne menjam za noben denar.

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

clock-img

06.06.2008, 12:43

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

IZVIRNO SPOROČILO: matea1

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Se samo podpišem.

Jaz tudi.

jaz tudi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem