writing-img

stolček za hranjenje otroka?

clock-img

01.09.2009, 13:22

clock-img

mucka25

pencil-img

321

Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s stolčki za hranjenje iz Ikeje, Antilop. Kmalu jih bom morala kupiti za dvojčici pa me zanima njegova varnost, praktičnost?

Drugače pa kater stolček priporočate?

clock-img

01.09.2009, 13:25

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ni ga boljšega stolčka kot je ANtilop. Varen, praktičen, cena pa fantastična. Ni šans za kaj drugega.

clock-img

01.09.2009, 13:35

clock-img

travica

pencil-img

352

pa še v različnih barvah so ga začeli delat user posted image

clock-img

01.09.2009, 13:43

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Nimaš kaj razmišljat - kupi ga, ker je res zakonuser posted image . Mi ga imamo doma, pa še pri babici enega, vzeli smo ga tudi na dopust, ker se lepo razstavi in ne zavzame veliko prostora. Fajn je tud, ker se lepo in enostavno briše, lahko kar celega daš v banjo ali pod tuš, ene ga dajo celo v pomivalcauser posted image (samo sedežek/mizico). Naša naredi tako packarijo, da bi znorela, če bi imela tistega s šivi in bi morala vmes hrano iztikati ven. Pa tud ne vem zakaj bi dajala za stolček 100, 200 in več EUR, raje kaj drugega kupim. Aja pa še ena prednost - otrok se ne more dvigovat oz. skakat gor in dol, ker nima oporice za noge. Smo bli 1x v sposojenem stolčku in smo meli pravo žurko z dvigovanjem v sedežu gor/dol.

clock-img

01.09.2009, 14:14

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Super je. Za tavečjo smo ga imeli samo pri babici, za tamalo ga bom pa tudi doma imela. 

clock-img

01.09.2009, 14:52

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ga imamo doma in pri babici. Super je!

clock-img

01.09.2009, 17:01

clock-img

mucka25

pencil-img

321

Hvala za poročanje je pršlo prov pri odločanju. sam bi pa še vprašala za kolk časa je ta stolček primeren (do kjolko let)?

clock-img

01.09.2009, 17:23

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ni ga boljšega stolčka kot je ANtilop. Varen, praktičen, cena pa fantastična. Ni šans za kaj drugega.

Se strinjam. Pa samo malo s krpo obrišeš in je čist, tu pa tam ga pa v pomivalca damo user posted image ; pri nas ga pri skoraj 3letih še vedno uporablja (97cm in 14kg). Pa ne zato, ker ne bi dokupili še triptrapa ali ne bi imel možnosti sedeti na velikem stolu - ne, to je njegov stolček in on bo sedel na njem. user posted image

< Sporočilo je popravil Pika Zoja -- 1.9.2009 17:24:01 >

clock-img

01.09.2009, 17:30

clock-img

irenav

pencil-img

122

Moja dvojčka imata tudi antilopa. Res je super. Dobiš jih pa v beli, modri in rdeči barvi - zadnja dva sta, mislim da, 2 € dražja. Posebej lahko kupiš blazinico, ki smo jo mi uporabljali bolj malo in ne pozabi na mizico. Z hranjenjem v teh stolčkih smo pričeli s sedmim mesecem, prej sta bila v lupinicah.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

clock-img

01.09.2009, 17:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mucka25

Drugače pa kater stolček priporočate?

Antilop, Antilop, Antilop user posted image .

clock-img

01.09.2009, 22:03

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Antilop je zakon!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

01.09.2009, 22:09

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Nečakinja jih ima kar 4 al 5.
Enga doma, pa pri babici, noni, teti...no pr meni ga (še) nima .... Jst sem varstvo, ki pride na dom user posted image ...

Edino kar me moti pr tem stolu je, da so noge mal navzven (zarad stabilnosti in težišča) in se jest nonstop spotikam obnje user posted image ... očitno delam prekratke ovinke okol stolauser posted image

clock-img

02.09.2009, 19:30

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Nečakinja jih ima kar 4 al 5.
Enga doma, pa pri babici, noni, teti...no pr meni ga (še) nima .... Jst sem varstvo, ki pride na dom user posted image ...

Edino kar me moti pr tem stolu je, da so noge mal navzven (zarad stabilnosti in težišča) in se jest nonstop spotikam obnje user posted image ... očitno delam prekratke ovinke okol stolauser posted image

Enako. In jaz se ne samo spotikam, ene parkat sem orng utrofla not v te noge user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem