cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stol za hranjenje

clock-img

28.03.2008, 12:05

clock-img

klara2007

pencil-img

219

kdaj ste jih posedle v stolčke in če je pomembno da že sam sedi ko ga daste not? naša sedi, vendar ne samostojno (ko jo dam sedet sedi par sekund, nato pa se prekucne)?
in kako je s hojico???
hvala

clock-img

28.03.2008, 12:09

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Hojice mi nismo uporabljali, v stolčku za hranjenje pa sta začela sedeti,  ko smo začeli uvajati GH, torej okrog 6 meseca.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

28.03.2008, 13:03

clock-img

jaša2

pencil-img

658

hojico mi uporabljamo nekje od 7,5m. tolk, da se malo "sprehodi" po stanovanju.
stolček smo pa šele zdaj naročli, pa je stara že 10m. do zdaj sedi kar v ležalniku, ker je tak nastavljiv, da lahk fajn sedi, pa še pladenjček ima zraven. zdaj jo bomo pa že mogli navadit na stolček, kr ima enako kosilo kot midva, tak da bo lahk lepo pri mizi sedela in bomo skupaj kosilali.
mislim pa, da ne rabi še čist samostojno sedet, kr itak ima neko oporo v stolčku.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

28.03.2008, 13:54

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz sem ju dala v trip trap stolček okoli 6 meseca. Ko sta se nagnila sem ju pač popravila. Hojico sem uporabljala nekje od 6,5 mesecv do 8,5 mesecv, pri 9 sta oba hodla in ni bilo varjante da se še vsedeta vanjo. V hojici sta bila toliko, da sem kuhala kosilo

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

28.03.2008, 14:03

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

hojce ne uporabljamo.... stolček za hranjenje pa ko smo začeli z gosto hrano..... ko je imela 5 mesecev je bila še v ležalniku v sedečem položaju, pri 6m pa sem jo dala v stolček...

clock-img

28.03.2008, 14:37

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Glej stol rabis ze takrat ko popolnoma samostojno sedi! A ze sta na GH? Koliko je stara? Hojice NEEEEEEEEEEEEEEE! Ne rabi, narobe bo pol hodila, po prstkih, in pol ne znajo niti pravilno pasti! Imej jo lepo na tleh, pa zraven sedezni, tako da bo zacela se sama oprejemati in dvigovati!user posted image  Srecno!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

28.03.2008, 15:34

clock-img

biga

pencil-img

838

V stolček sem ga dala, ko je začel jesti gosto hrano (okoli 6. meseca) in je tudi že samostojno sedel - bolj ali manj. Hojico ti pa odsvetujem, tako kot večina pediatrov po svetu in pri nas. Jaz ga dam raje v stajico, kadar moram kaj postorit.

clock-img

28.03.2008, 15:50

clock-img

Anonimen

Hojce nimamo, niti je ne bomo kupili.

V stolček pa sem ga dala kakšen mesec nazaj, pa najnižji naklon ima. Je kar rad v njem. user posted image

clock-img

28.03.2008, 16:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Hojca - ne. A veste, da so v Kanadi že prepovedane z zakonom. Hvalaboguuser posted image

Stolček - ko začne z gosto hrano.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

28.03.2008, 17:22

clock-img

_annela_

pencil-img

150

moj ima hojico ,dala sem ga noter pri 5 mescih notri pa je približno eno uro na dan in hodi na stopala cisto normalno,ni sploh na prstkih!!!!!!zakaj jih pol  prodajajo ce so tako nevarne?????jaz sem bila v hojici od 4 meseca pa sem bila po 3,4 ure notri pa normalno hodim!!!!!!halo!!!!drgac pa stolček mu nameravam zadaj  kupiti star pa je 6 mescov!

clock-img

28.03.2008, 18:18

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: _annela_
moj ima hojico ,dala sem ga noter pri 5 mescih notri pa je približno eno uro na dan in hodi na stopala cisto normalno,ni sploh na prstkih!!!!!!zakaj jih pol  prodajajo ce so tako nevarne?????jaz sem bila v hojici od 4 meseca pa sem bila po 3,4 ure notri pa normalno hodim!!!!!!halo!!!!drgac pa stolček mu nameravam zadaj  kupiti star pa je 6 mescov!

Zakaj pa prodajajo petarde, alkohol, cigarete????? user posted image user posted image user posted image

http://med.over.net/forum5/search.php?46,search=hojica,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=THISONE

clock-img

28.03.2008, 18:28

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: _annela_

pa sem bila moj ima hojico ,dala sem ga noter pri 5 mescih notri pa je približno eno uro na dan in hodi na stopala cisto normalno,ni sploh na prstkih!!!!!!zakaj jih pol  prodajajo ce so tako nevarne?????jaz sem bila v hojici od 4 mesecapo 3,4 ure notri pa normalno hodim!!!!!!halo!!!!

user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

29.03.2008, 10:04

clock-img

_annela_

pencil-img

150

ja jz samo povem da mi vsi smo bili v hojicah(skoraj vsi)pa men se zdi da cisto normalno hodimo a  nni tako punce,ne bit tok pametne!!!!!!!!

clock-img

29.03.2008, 17:46

clock-img

kesi

pencil-img

124

Prva stvar kar so nam povedali v materinski glede otroške opreme: NE KUPUJTE HOJICE!!!Zelo slabo za otrokova stopala.

KESI

clock-img

29.03.2008, 19:45

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ne se kregat....user posted image nej dela vsaka po svojem občutku...
mi hojice ne bomo imeli, v stolčku pa je od 6. meseca

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.03.2008, 19:47

clock-img

mala

pencil-img

913

Čisto odvisno je kateri stolček imaš oz. katerega boste imeli. Če imate trip trap-ga daš noter šele potem ko zna res že dobro sedet, če imaš pa takega z naklonom ga daš lahko pa takrat, ko začneš uvajati GH.user posted image
Jest sem vse tri dala notri pri 5-ih mesecih v najnižji naklon (imamo stolček peg perego) zmeraj sem jih še ob strani malo obložila s kakšno plenico, da so imeli še malo opore..
Hojca-se čisto strinjam s predhodnicami- je nikoli nisem imela in je tudi ne bomo imeliuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

clock-img

30.03.2008, 11:28

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

V stolček (prima papa) smo ga dali nekje pri petih mesecih, hojice pa ne bomo kupili.
Sicer poznam veliko otrok, ki so bili v hojici in niti z enim ni nič narobe, ampak sem se sama vseeno odločila, da je ne bomo uporabljali.

clock-img

30.03.2008, 12:21

clock-img

felicia

pencil-img

2590

No če že toliko komentirate hojice, sej ti stolčki ki imajo naklone so tudi malo mimo, ker otrok je notri toliko da poje ne pa tudi da spi in je v ležečem oz. polležečem položaju. Jaz sem svojga dala v trip trapa sedet okoli 6 meseca. Imel je tudi hojico in je bil v nje cca 1 uro na dan včasih tudi nič. Tako da se vsaka odloča po svji zdravi pameti in ne po nasvetih in mišljenjih raznoraznih strokovnjakov in pediatrov, ki menjajo svoje mnenje na vsakih 6 mesecev.

clock-img

30.03.2008, 14:19

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

No če že toliko komentirate hojice, sej ti stolčki ki imajo naklone so tudi malo mimo, ker otrok je notri toliko da poje ne pa tudi da spi in je v ležečem oz. polležečem položaju. Jaz sem svojga dala v trip trapa sedet okoli 6 meseca. Imel je tudi hojico in je bil v nje cca 1 uro na dan včasih tudi nič. Tako da se vsaka odloča po svji zdravi pameti in ne po nasvetih in mišljenjih raznoraznih strokovnjakov in pediatrov, ki menjajo svoje mnenje na vsakih 6 mesecev.

Se čist strinjam s tem.
Jaz ga dajem v stolček za hranjenje od 4,5 mesecev odkar je gosto hrano. Ampak je bil od začetka v stolčku le takrat, kadar je jedel. Šele kasneje pa občasno tudi kar tako.
Hojico si bova izposodila za ta vmesni čas, ko se uči plazit. Ker kakorkoli ga postavim, se vrže na 4 in se mu uspe nekam prekucnit in butnit z glavo. Tako, da bom vsaj lulat šla v miru. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem