cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stol za hranjenje IKEA ANTILOP

clock-img

12.12.2008, 00:33

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Rada bi kupila stol za hranjenje IKEA ANTILOP.

Če ga katera proda, naj mi sporoči na ZS.

Ali mi ga katera lahko pripelje iz Gradca ali pa iz Italije? Prispevam k bencinu.

clock-img

12.12.2008, 10:38

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ojej, površno sem prebrala, da bi rada kupila stolček za hranjenje antilop in sem se takoj vprašala, kje živiš...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

12.12.2008, 11:52

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Živim na obali, tako da sta mi obe najbližji Ikei preveč oddaljeni za it samo po stolček, tako da če gre katera, bi bila zelo hvaležna, če mi ga lahko prinese.
Imam pa žlahto naokrog po Sloveniji, tako da ne bi bil problem glede prevzema. Če dam zraven stroške bencina pa nekaj za trud se mi še vedno bolj splača kot če bi se sama peljala v Ikeo user posted image .

Dobre duše oglasite se! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 12.12.2008 11:53:19 >

clock-img

15.12.2008, 10:49

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Živjo, ali gre kdo v kratkem v Ikeo in bi bil pripravljen še zame vzet eno (manjšo) zadevo, ki jo nujno rabim?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem