writing-img

strah...prosim za kak nasvet...

clock-img

19.08.2008, 17:55

clock-img

nataša87

pencil-img

3

hey!
sem nataša in imam 21 let pred krtanik sem imela spolni odnos ki se je končal z penatracijo...po tem je minilo okoli 12 dni in sem dobila perilo, ki ni bilo običajno sem imela malo in nobenih bolečin v trebuhu le občasno slabost..
po perilu imam še vedno napet trebuh veliko jem na bruhanje mi je šlo le en dan in to v soboto zvečer...spi se mi ..ne morem se učit saj hodim še na faks..

strah me je ...nevem kaj se dogaja al sem al nisem clearblu ni bil jasem ...
sem 2x ponovila...

vse hlače so mi postle majhne in zredila sem se že za 5kg...prsa so mi zrasla in bradavice imam nekoliko otečene...

k zdravniku ne morem it ker je moj oče ...nevem na koga se obrnit -.,..
upam da mi bo kera pomagala in mi dala kak uporaben nasvet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hwala

mislim da bi mi kdo tuki kej lahko odgovoru ...

clock-img

19.08.2008, 17:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: nataša87
upam da mi bo kera pomagala in mi dala kak uporaben nasvet

Za nazaj to ni mogoče, za naprej pa... ne seksaj brez zaščite, če še nimaš namena imeti otrok. user posted image

clock-img

19.08.2008, 18:03

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pojdi na urinski test v ZD

clock-img

19.08.2008, 18:09

clock-img

kmarija

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: nataša87
strah me je ...nevem kaj se dogaja al sem al nisem clearblu ni bil jasem ...
sem 2x ponovila...

Če si ga pravilno naredila in je  + si user posted image , če je - nisi. A ni to tko user posted image
Pa ti je pokazal + ali -?

clock-img

19.08.2008, 19:03

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Moreš biti malo bolj natančna.

Kaj je pokazal test, glede nato, da si ga ponovila 2x.
KOliko časa je minilo od tiste "čudne" menstruacije itd.

clock-img

19.08.2008, 19:18

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

19.08.2008, 20:15

clock-img

Anonimen

Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. user posted image

Znaki, ki jih opisuješ so sicer zelo pogosti na začetku nosečnosti. Zato bi jaz na tvojem mestu naredila test še enkrat in tokrat pazila, da ga naredim prav, da ne bo spet dvom. Potem pa poišči G, ki ne sodeluje s tvojim očetom, če nočeš da izve. Tako sem ravnala jaz, ko sem zanosila. Moja mama je za nosečnost izvedela šele po nuhalni. Saj je ona zameme moja mama in ne zdravnik. Ljudje težko to razumejo.

clock-img

19.08.2008, 21:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

Prvo kot prvo, test ne more biti dvoumen. Če je + si noseča, če je - niso noseča.

Drugič; praviš, da si imela spolni odnos pred kratkim, kar zame pomeni max. 1 mesec nazaj. Če je temu tako, so ti hlače postale preozke zaradi prehitrega pridobivanja telesne teže, ki je posledica prenažiranja.

Trebuh je skoraj sigurno napet zaradi dodanih 5 kg.

Vse naše pisanje je golo ugibanje, kaj ti je. Predlagam ti, da ponovno narediš test oz. opraviš krvni test. Tvoj oče tudi ni edini zdravnik v Slo., zato si poišči nobega G, če k očetu ne moreš it. Vedi pa, da te G ne bo sprejel brez pozitivnega testa nosečnosti.

Nasvet za naprej pa je; Seksa se s pametjo oz. kondomom!

clock-img

20.08.2008, 12:10

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. user posted image

Ja pa dobro, tudi če je mati čistilka, toliko star "otrok" MORA vedeti, kaj je to penetracija.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

20.08.2008, 13:57

clock-img

TINKA05

pencil-img

138

bY THE MIM:  test je lahko dvoumen.

Sama sem tako delala test 2x - pa se je  ena črtica poznala,  druga pa se je in se ni. Ko menstruacije še vedno ni bilo sem šla h G. Pa mi ni verjela glede testa, sem ga mogla delat še 1x pri njej - pa je blo čist isto. Pol me je pa na hormonske preizkave poslala. 

Raven hormomov je še tko nizka, da neki pokaže, vsega pa ne - tako sem jst dobila razlago od G. 

clock-img

20.08.2008, 14:26

clock-img

M1987

pencil-img

656

Ja ena varjanta je da test ponoviš, druga da greš k ginekologinji. Strah te je, da izvedo starši? Izberi pogum in pojdi čimprej do ginekologinje. Če trenutno nisi pripravljena na user posted image je mogoče še kakšna rešitev (čeprav splava ne podpiram). Na žalost sva ravno v obratbi situaciji. Vsekakor ti želim, da to urediš čimbolje user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

20.08.2008, 14:29

clock-img

borabara

pencil-img

108

ne vem kaj  čakaš in se pušaš v dvomu, nared test še enkrat, al pa v najbljiži laboratorij, če ti je nerodno pojdi v dreg kraj!!!!!! Poklič ginekologa in to čim prej .............nevem kak plan mašuser posted image

lp
nin@

clock-img

20.08.2008, 18:16

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Če ti je test pokazal dvoumen rezultat (kar je možno, če je koncentracija hormona zelo nizka!!), počakaj dan ali raje dva in ponovi test (pa vzemi isto firmo, da boš lahko primerjala). Če bo črtica intenzivnejša, potem si noseča. Sicer pa takoj, ko se črtica pojavi, pa tudi če je slabo vidna, je to dokaz, da je prišlo do reakcije in je rezultat pozitiven. Lažno pozitiven je lahko v primeru, če si ravno v času ovulacije, saj so hormoni, ki se takrat sprostijo, podobni nosečniškemu hormonu in zato lahko sprožijo reakcijo, čeprav v resnici nisi noseča.

clock-img

22.08.2008, 23:30

clock-img

mama54

pencil-img

1315

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija?

penetracija

Vstop penisa (ali katerega drugega predmeta) v vagino ali anus med spolnim odnosom.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

26.08.2008, 17:19

clock-img

pikicai

pencil-img

203

jst sm clearblue 3x delala, pa ni nc pokazu.....pol pa je bil  naslednjic +user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem