writing-img

strah, trema

clock-img

29.11.2005, 12:13

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

A ima katera kakšen recept kako odpraviti strah,tremo.

clock-img

29.11.2005, 12:14

clock-img

total

pencil-img

4453

Enega kratkega na hitro pa bouser posted image .

clock-img

29.11.2005, 12:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

zaupaj vase...in bodi prepricana,da ne more it nic narobe...

clock-img

29.11.2005, 12:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Globoko vdihni, izdihni, .... dokler se ti dihanje popolnoma ne umiri, nasmehni se in si reči, saj me ne bo nihče požrl, če bom ........ (kar boš pač delala user posted image ).

user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

29.11.2005, 12:34

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

vsa stvar je v samozavesti; če obvladaš zadevo, te nima bit kaj strah, ker pa nič ni popolno je vedno nekaj kar ni 100%. Da nadomestiš manjkajoče % moraš sama sebe prepričati, da se ti nič ne more zgoditi. S samozavestnim nastopom dosežeš marsikaj.

clock-img

29.11.2005, 12:36

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

sama sebe moras prepricat, da si naredila prav, da znas.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

29.11.2005, 12:40

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

trema je podzavestna in se jo da odpravit samo do neke mere. jaz sem lahko ful pripravljena in vse to, pa še vseeno dan pred nastopom ne morem spat. želodec mi skače, potim se... ko pa začnem nastopati, pa magično vse mine in (baje) zgleda, kot da sploh ne bi imela treme.

dihanje, kozarec vode, krčenje in sproščanje mišic pa je nekaj metod za odpravljanje treme.

pravijo pa, da tudi tu velja rek: "vaja dela mojstra".

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

30.11.2005, 00:36

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Prepričaj sama sebe,da zmoreš.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.11.2005, 18:33

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

kako pa prepričaš samo sebe, da zmoreš??user posted image

clock-img

30.11.2005, 22:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Vprašaj se, kaj je najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi. POtem razmisli, ali bi lahko preživela, če se ti zgodi tisto najhujše? POtem sprejmi to, da lahko preživiš to varianto. Svet se ne bo podrl, umrla ne boš. Torej vse ostale variante so boljše, lažje. In po zakonu povprečja je mnogo več možnosti, da se ti ne zgodi ravno najhujše.

Še vzrok za tremo. Vedno povezujemo pretekle dogodke. Npr. enkrat se je nekaj čudnega zgodilo, npr. imel si čudnega učitelja za športno vzgojo in čeprav si do tedaj rad telovadil, se ti je takrat zagabilo. Ne glede na to, da si imel do tedaj rad telovadbo, zdaj vse povezuješ z mislijo na tega tečnega učitelja. Tudi ko ga ni več, trdiš, da ne maraš telovadbe. Nisi več prepričan vase, ne veš več, kje je vzrok za stres pred telovadbo, samo to veš, da je ne maraš.

Torej poišči vzrok za to, da te je strah. prepričaj se, da tiste prvotne situacije ni več, je neka nova in te nove ne povezuj, ne posplošuj, da se mora zgoditi enako. Najboljše pa....sprejmi, da lahko preživiš najhujši možni razplet situacije....ne boš umrla. No, to meni pomaga pri teh rečeh. Potem pa zberem ves pogum in namesto da bi ga vrgla čez rame, ga potisnem vase kot bencin in ....gremo!

clock-img

30.11.2005, 22:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Čim večkrat se podati v situacijo, ki vam jo povzroča. Potem postanete andrenalinska odvisnica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem