writing-img

strah

clock-img

05.06.2007, 21:43

clock-img

Anonimen

sicer sem toksoplazmozo že prebolela, me pa vseeno zanima, če je možno, da bi bilo kaj narobe?!
v stanovanju se je polulal naš maček.stike z njim nisem imela, pravtako s polulanim madežem...sem pa se zadrževala v tistem prostoruuser posted image , ker nisem vedela, da je to to. ali je možno da se z vdihavanjem lahko okužiš???in glede na to da sem bolezen že prebolelauser posted image
hvala za odgovore

clock-img

05.06.2007, 22:05

clock-img

Anonimen

če si že prebolela,mislim,da ne boš več dobla..s tem,d si vdihovala,pa tut nč ni..drgač bi blo z otrokom nekaj narobe od vdihavanja našega zraka.

clock-img

05.06.2007, 23:17

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

IZVIRNO SPOROČILO: *MaMiiCa*

če si že prebolela,mislim,da ne boš več dobla..s

Enako

clock-img

06.06.2007, 09:37

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Kar mirno - ni nobene nevarnosti - sploh, če si bolezen že prebolela. Prenaša se tako le z neposrednim dotikom iztrebkov - pa tako upam, da je za mačkom popucal kdo drug user posted image .

< Sporočilo je popravil Dejča -- 6.6.2007 9:38:50 >

clock-img

06.06.2007, 10:48

clock-img

Anonimen

hvala, ste me kar malo pomirile...včasih ti veliko oz. ogromno pomenijo besede, ki jih želiš slišati...včeraj sem bila čisto na tleh, zaradi skrbi, ker si tako kot vsaka bodoča mamica želim, da bi bilo z mojim zlatim user posted image  vse vredu...
punce, držte se....user posted image

clock-img

06.06.2007, 11:16

clock-img

Anonimen

Če si prebolela toksoplazmo, potem to ni več nevarno ta to nosečnost ne za naslednje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem