IZVIRNO SPOROČILO: rosisa
kako naj vem če bo zares tako najbolje, ravno tega me je strah da mi ne bi bilo kasneje žal (ma se vprašam zakaj bi mi sploh lahko bilo?) sam kar ene pomisleke mam da ne bom kaj narobe nardila. strah me je ker vem da po tem koraku ne bo poti nazaj in ker vem da če bi se oba potrudila da bi šlo. sem pomislila da bi ga mogoče en cajt ignorirala in ne letala za njim in ga nč več prosila naj se pogovoriva da ga res pustim na miru in da če bo hotel biti z nama bo že sam pristopil in kaj rekel. rada bi da sam uvidi da dela napake sam ne vem kok nej ga v to pripravim k če mu govorim me itak ne posluša ker je ves zaspan in zmatran ker dela po cele dneve in mi pravi da ne misli zdej še mene poslušat.
poglej globoko v sebe, in se vprašaj, če si pripravljena živeti s tem človekom še **** let. s človekom s katerim se nonstop kregata, ki je dvignil roko nad tebe (verjemi, da ni zadnjič - v kolikor ostane z njim). si pripravljena živeti s tem človekom s katerim soustvarjata sovražno okolje, katerega čuti tuudi vajin sin??
pa vprašaj se zakaj bi pa rada z njim ostala?
glej odgovor je v tebi in ti ga že itaq veš.
pa še nekaj, nimaš česa narobe naredit - ker če je stanje med vama takšno kot je, dvomim, da bo gdaj drugačno (mogoče za krajše časovno obdobje), ker on očitno več noče ničesar vlagat v vajin zakon, ker mu je vseeno.
če je pa že položil roko nad tebe, pa nimaš več kaj študirati, če se boš prav ali narobe odločila.
dovoli sebi in otroku zaživeti in zadihati.