writing-img

stres in prepiri

clock-img

29.12.2006, 11:38

clock-img

Anonimen

Zanima me, če mogoče veste če lahko hudi prepiri in stres škodijo otroku,kajti zadnje čase pri nas doma vladajo sami prepiri. Sem pa v 17. tednu nosečnosti. Bojim se da ne bi bilo kaj narobe z mojo pikico.

Prosim za nasvete

clock-img

29.12.2006, 11:57

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

no da bi stres uplival na telesni razvoj otroka glih nevem user posted image  verjetno nevem kako dobrodošli glih niso,kajti nosečnost bi mogla biti stadij uživanja,.....upliv na psihično stanje otroka pa sigurno upliva....otrok je bol razdražljiv,boječ,jokav,.....kako se pa ta stanja kažejo kasneje v njegovi maldosti nam je pa jasno težko se uči,težko navezuje in ohranja stike,negativec,hujša stanja pa so lahko tudi agresija,misli na samomor...
skratka,želim ti,da se stanje pri vas doma čim hiteje umiri,da boš lahko uživala v svoji nosečnosti....user posted image

clock-img

29.12.2006, 12:03

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Vsekakor ni dobro biti v takšnem okolju, kjer predaduje stres in prepiri, to ni dobro ne zate, ne za pikico, v smilsu tega, da če boš ti zelo nervozna zaradi tega, lahko vpliva na otročka seveda.

Probaj, če se le da, se izolirati iz vsega tega, imej lepe misli, če se le da, se boš ti bolje počutila in tvoja pikica tudi, verjami mi. Tudi bližnjim povej, da to ni dobro ne zate ne za pikico.

Čimmanj stresnih situacij in veliko lepega, lepo nosečnost ti želim.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

29.12.2006, 14:16

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

ne ,ne bo nič narobe,ker si že tako noseča da nisi več občutljiva na hormonska nihanja.tako da kar prepiraj se naprej user posted image --Joke

clock-img

29.12.2006, 14:54

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Tudi  jaz sem bila med nosečnostjo čustveno bol na tleh. Sledili so prepiri in slaba volja.Mislim da je to vplivalo tudi na mojo punčko, ki je v prvih mesecih samo jokala, bila razdražljiva. je tudi bolj plašen otrok. Zdaj ko raste se stvari normalizirajo. Toplo ti priporočam da se zavestno kontroliraj, jaz bi se, v kolikor bom imela še kakšnega otročka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem