writing-img

striženje

clock-img

14.07.2007, 13:13

clock-img

Anonimen

tiste ki mate take pasme kužke da jih je treba strižt, povejte a jih same strižete al vozite k frizerjuuser posted image  pa kje je ker v okolici mb-jauser posted image

clock-img

14.07.2007, 14:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz sem naso kuziko strigla kar sama doma. Prvic sem jo sicer pelala k teti in gledala kako to pocne, potem pa sem se lotila sama, pa se lepsa je bla. :)

clock-img

14.07.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

bogi kužki če se jih js spravim strižtuser posted image

clock-img

14.07.2007, 15:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem na začetku Azzurota vozila k eni gospe iz Zagreba, kasneje pa v Ljubljano. Potem sem ugotovila, da če si nabavim orng mašinco za stričt, eni par škarij, pa mal svojo sposobnost 'naučiti se nekaj novega' vklopit, bi šlo ceneje. Sedaj ni razlike, ko ga postrižem sama, ali ko mi ga striže profi. Navadi frizeri za pse itak ne znajo setra postričt.

clock-img

14.07.2007, 15:57

clock-img

Anonimen

prvič smo ga peljali k pasjemu frizerju, potem pa sem ga jaz vzela v roke. Tako je vsaj postrižen, tako kot nam je všeč. Tudi kremplje, ušesa, med blazinicami dlako, vse jaz uredim, pa zobe mu umivamuser posted image . V glavnem pri vet smo vedno pohvaljeniuser posted image

clock-img

14.07.2007, 17:18

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst sem kokeršpanjela 1x sama, sedaj ga vozim k frizerju. je bil prvič tak ko ovčka. Sem mu ful stopničasto frizuro naredila.

Sem se pa tudi ovčke lotila striči pa jih je tudi moral eden za menoj popravljat. Tako da za frizerja ravno nisem

clock-img

14.07.2007, 20:37

clock-img

Anonimen

Jaz jo vedno peljem k frizerju, se mi niti ne bi pustila, da bi jo sama.Se še česat ne pusti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem