writing-img

sušenje

clock-img

09.03.2008, 09:14

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me ali se sme puhovko sušit v sušilnem stroju?pa na katerem programu?Je bele barve tako da jo je treba kar pogosto rat, suši se pa po cel teden ker se iz perja naredijo kepice.Imam sušilca znamke bosch.
Hvala.

clock-img

09.03.2008, 09:19

clock-img

Anonimen

Ja jaz od mojga puhovko sušim.

clock-img

09.03.2008, 09:22

clock-img

ona

pencil-img

3685

Puhovko moraš obvezno sušit v sušilcu,še posebej belo,ker,če jo boš sušila zunaj in to en teden ti bo spodaj in ob rokavih ,oz.tam,kjer je perje naredilo vse črno in se bo uničila!Tako,da kar v sušilca,bo ven prišla lepa!user posted image

clock-img

09.03.2008, 09:24

clock-img

ona

pencil-img

3685

TUKAJ imaš tudi kar nekaj nasvetov za pranje in sušenje puhovkuser posted image

clock-img

09.03.2008, 09:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.Nj povem da se na spodnji strani, ko visi dol na štriku pojavijo rumeni fleki.Enkrat sem jo dala ponovno prat in so izginili deloma.Na kateri program pa naj jo da sušit?

clock-img

09.03.2008, 09:37

clock-img

ona

pencil-img

3685

Glede programov ti ne bom dosti pomagala,ker jaz imam sušilca iz pamtiveka in ima le 40 in 60 stopinj na enem gumbu in ponavadi dam kar na 40!
Tele rumeni fleki pa,če boš še vedno jo tako sušila ne bodo več izginili in bo postala grda,tako,da jo res daj v sušilcauser posted image

clock-img

09.03.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Jaz dam na omara+(čisto suho to pomen, k mam senzorski sušilc) pa na program za najlon. 

clock-img

09.03.2008, 10:40

clock-img

taši84

pencil-img

319

tut js mam puhovko in jo vedno sušim v sušilcu. mam pa znamko gorenje.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

09.03.2008, 14:05

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

sedaj se mi suši v sušilcu na programu za bombaž na znaku omara.ne vem kaj bo ratalo.Nekaj flekov se je že naredilo.Mislim da nastanejo zato, ker se voda iz perja cedi.Ugasnila pa sem ga prej ko je šla ta mala spat, zdaj pa ponovno suši.
Mi gre tako na živce ta bunda, da tudi če se m stisne mi ne bo žaluser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem