writing-img

sušenje v sušilcu

clock-img

05.11.2007, 16:44

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Mene pa zanima, tiste, ki uporabljate sušilni stroj, ali so vam šla oblačila kaj skupaj npr. bodiji, pajacki, ali ste jih rajši sušile naravno. Namreč imam bodije od Sparkyja in iz Lecrerca pa se mi zdi, da so šli precej skupaj. To je bilo prvo pranje in sušenje. A če daš večkrat v sušilec se vsakič bolj skrči? Kje so najkvalitetnejši bodiji glede tega? Ste kupovale zato številko ali dve večje? Ste vseeno likale v prvih mesecih? Zanimajo me vaše izkušnje. Lep pozdrav

clock-img

05.11.2007, 16:54

clock-img

kaja26

pencil-img

320

Meni se ni še nič skrčilouser posted image user posted image

Drugače pa kupim npr body najraje v merkatorju Lumpija al pa v Hoferju.

clock-img

05.11.2007, 16:55

clock-img

kaja26

pencil-img

320

Aja in js nič ne likam. Res je da takoj ko je perilo suho ga zložim in potem ni nič zmečkano.

clock-img

05.11.2007, 17:22

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

meni so šli bodiji malo skup sam ni bilo za cifro razlike, jih pa najraje kupim kar v H&Mju kerse mi zdijo najkvalitetnejši, res ostanejo isti kot prej, pa Marks&Spencer ma tud full dobre.

clock-img

05.11.2007, 17:42

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: kaja26

Aja in js nič ne likam. Res je da takoj ko je perilo suho ga zložim in potem ni nič zmečkano.

Tudi pri nas enako.

Gredo pa malo skupaj, tak kot naša oblačila, odvisno od materiala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

05.11.2007, 18:51

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

drugic ko das v susilca se nebi smelo vec skrčiti.jaz mam tudi najraje otroske oblekice iz H&M-a ker se mi zdijo najkvalitetnejše.drgace jaz od samega zacetka likam obleke za naso katjo,ker se mi zdi da se lepse zložijo.perem jih pa ne loceno ker se mi zdi brez zveze.

clock-img

05.11.2007, 18:59

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Oblačila od H&M so najboljša, skoraj nič ne gre skupaj, vse se lepo pere in suši.
Jaz tudi nič ne likam, takoj ko je posušeno vzamem ven in zložim.

clock-img

05.11.2007, 19:31

clock-img

beba76

pencil-img

2059

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: kaja26

Tudi pri nas enako.

Gredo pa malo skupaj, tak kot naša oblačila, odvisno od materiala.

Se podpišem user posted image

clock-img

05.11.2007, 22:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ponavadi prvič, ko operem novo oblačilo, ne dam v sušilca. Potem pa se mi niti ne krči, sploh kot so že druge rekle, od hm so oblačila res zelo kvalitetna. Če pa se že malo skrči, pa z rokami raztegnem in je.
Likam zelo redko, ni potrebe.

clock-img

05.11.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Meni se ni skrčila nobena cotika od sina.. Številko, dve več kupujem zato, da bo dlje mel, ker novorojenčki hitro rastejo.. Likala nisem nikoli, lepo vzela iz sušilca in zložila.. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem