cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sušilni stroj

clock-img

21.02.2009, 22:18

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Koliko časa vam povprečno suši?

clock-img

21.02.2009, 22:30

clock-img

misa4

pencil-img

637

1 in pol, 6kg

clock-img

21.02.2009, 22:33

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

1 uro
samo imajo itak senzor za sušenje ..in avtomatsko konča ko je suho...

clock-img

21.02.2009, 22:49

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja jaz sem zdaj kupila od hooverja, k piše da ima senzor. Ampak ko prižgem program napiše, da bo sušil 3 h in 10 minut, ampak prej sem nekam šla, tako, da ne vem kok časa je sušil, zdaj pa čakam. A prej konča če je suho, al kr vrti cune notr?

clock-img

21.02.2009, 22:53

clock-img

misa4

pencil-img

637

IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Ja jaz sem zdaj kupila od hooverja, k piše da ima senzor. Ampak ko prižgem program napiše, da bo sušil 3 h in 10 minut, ampak prej sem nekam šla, tako, da ne vem kok časa je sušil, zdaj pa čakam. A prej konča če je suho, al kr vrti cune notr?

Ja jaz imam tudi hooverja, piše da bo sušil 3 ure, pa vedno prej konča 1,5 uro. Sušit dam pa na dva sončka. Če pa cunj ne uzamem ven takoj, pa usaki 15 min malo prepiha, da niso zmečkane.

< Sporočilo je popravil misa4 -- 21.2.2009 22:54:43 >

clock-img

21.02.2009, 22:56

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Ja jaz imam tudi hooverja, piše da bo sušil 3 ure, pa vedno prej konča 1,5 uro. Sušit dam pa na dva sončka. Če pa cunj ne uzamem ven takoj, pa usaki 15 min malo prepiha, da niso zmečkane.

enako je pa Whirpool

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

21.02.2009, 23:04

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

odvisno kako dolgo bo sušil je tudi od pralnega stroja na koliko vrtljajev je bilo oprano perilo je razlika ali je bilo na 700vrtljajev ali 1000 ali 1200 ,jaz imam že drugega od gorenja prvega smo imeli 9 let in pol zdaj pa imamo novega približno 3 tedne in ima 5let garancije

clock-img

21.02.2009, 23:11

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Potem mi pa še nekaj povej. A za pisane cune (se prav tiste k opereš na 40, razne otoške potiskane majčke, pa trinerke, kavbojke ipd.), a pol prtisneš tut uno tipko za znižano temperaturo al ne?

clock-img

21.02.2009, 23:17

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

ja tudi tisto tipko ,če ni perilo še suho jaz dam še enkrat sušit .Jaz mam tako ,da piše v navodilih tako kaj pomenijo sončki celi polovični kaplice ali pa da sam izbira čas sušenja.Suho zelo suho ,suho za na obešalnik ali vlažno za likanje.Jaz pač navodila preberem ali jih imam nekaj časa na sušilcu dokler stvar ne obvladamuser posted image

clock-img

22.02.2009, 10:47

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Meni suši manj kot eno uro. Je pa res, da imamo pralni stroj s 1600 obrati.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni