writing-img

sušilnik

clock-img

15.10.2006, 12:46

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

Živjo!!

Jaz mam pa problem s sušilnikom. Še prej, ko sem živela doma, je blo eno obdobje, ko so full cunje smrdele (posušene), zdej mam pa svoj sušilc, pa je blo od začetka dobr, zdej pa tut men smrdijo, ko so posušene in to tko, da jih ne morm oblečt. Pa uporabljam skoz isti prašek in isto količino in isti mehčalec in isto količino. Pa sem misla da preveč posušim (prevroče al kaj), pa tut to ni. Filter redno menjam in vodo odtakam (mam kondezacijskega). In včasih, sam da odprem, ko se posuši, prec vonj ven udar. A mate kakšen nasvet, ker ne bi rada na zraku sušila. user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 15.10.2006 20:58:03 >

clock-img

15.10.2006, 13:03

clock-img

Anonimen

Jaz nič mehčalca ne uporabljam, oz. minimalno za posteljnino recmo in mi nč ne smrdi. Mami isto. Prej ji je pa tud včasih ful smrdelo. Posebej cunje ki niso bombažne oz.  iz umetnih vlaken. Če imaš sušilec itak ne rabiš mehčalca ker sušilc zmehča vlakna pa še hitrej posuši če ne daš mehčalca.

< Sporočilo je popravil katrin -- 15.10.2006 20:58:29 >

clock-img

15.10.2006, 13:21

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Kaj pa, če se ti je nabrala plesen???
Meni se je podobno dogajalao, samo da ni bil sušilec ampak pralni stroj.

< Sporočilo je popravil katrin -- 15.10.2006 20:58:56 >

clock-img

15.10.2006, 14:50

clock-img

bonbončica

pencil-img

87

ne vem, če se tko hitr nabere plesen, ker je sušilc čist nov, sušila sem ene deset krat

< Sporočilo je popravil katrin -- 15.10.2006 20:59:23 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem