writing-img

subvencije in s.p

clock-img

29.04.2008, 13:14

clock-img

majda12

pencil-img

183

Naj vam napišem ,da je že znan znesek,ki ga , država da,ob odprtju podjetja,jaz odpiram s.p in sem končno dočakala korak naprej,včasih si moral pripraviti delovni načrt,tokrat pa je obvezna dvodnevna delavnica,ki bo v različnih regijah,znesek je 4.500evrov,kar lepo,meni bodo prišli ti evrčki prav,to sem napisala,če katero slučajno zanimauser posted image  

clock-img

29.04.2008, 13:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: majda12

Naj vam napišem ,da je že znan znesek,ki ga , država da,ob odprtju podjetja,jaz odpiram s.p in sem končno dočakala korak naprej,včasih si moral pripraviti delovni načrt,tokrat pa je obvezna dvodnevna delavnica,ki bo v različnih regijah,znesek je 4.500evrov,kar lepo,meni bodo prišli ti evrčki prav,to sem napisala,če katero slučajno zanimauser posted image  

Ja, ampak kot vem je pogoj, da imas odprto firmo najmanj dve leti, drugace moras ta prispevek vrniti. Jaz ga nisem vzela, ker nisem vedla kok casa bom sposoban furat firmo... no, uspelo mi je, ampak takrat pa tega nisem bla 100% prepricana.

clock-img

29.04.2008, 13:21

clock-img

majda12

pencil-img

183

Ja,to je res,pogoj je dve leti,jaz bom tvegala.user posted image

clock-img

29.04.2008, 13:24

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

toliko dajo sedaj??user posted image
2004 sem dobila 450.000 sit in sem še za to morala spisati cele doktorate in poslovne načrte,ter imeti tri zagovore,kam bom sredstva namenila.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

29.04.2008, 13:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

toliko dajo sedaj??user posted image
2004 sem dobila 450.000 sit in sem še za to morala spisati cele doktorate in poslovne načrte,ter imeti tri zagovore,kam bom sredstva namenila.

Tocno tko. Jaz sem glih zarad tega zavrnila, pa se nisem vedla kok casa bom sposobna furat firmo. In sem odklonila.

clock-img

29.04.2008, 14:13

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Jas imam odprt s.p. že dober mesec. na borzi mi je rekla da naj še počakam malo ker ni vedela kdaj bojo na razpolago ta sredstva. Takrat mi je rekla da je treba narediti poslovni načrt pa poslovati najmajn dve leti ja.
Sedaj je itak prepozno.
4.500 everčkov je pa kar lepo za začetek.
Začetek je najtežji in ti kar prav pride.
majda 12 kar izkoristi.
Želim ti uspešno poslovanje

< Sporočilo je popravil FORZA -- 29.4.2008 14:26:26 >

clock-img

29.04.2008, 15:26

clock-img

majda12

pencil-img

183

Hvala,veliko uspeha tudi tebi.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem