writing-img

suh kakec

clock-img

10.01.2008, 19:17

clock-img

anči13

pencil-img

61

lep pozdrav!
kako ste si pomagale pri težavah s prebavo? moja punčka malo kaka in kar kaka je zelo suho.pa napenja se tako,da me kr srce boli,ko jo gledam.hranim jo pa z aptamilom prematilom.kamelice ne pomagajo nič,zdaj bom probala še s komarčkom.

clock-img

10.01.2008, 20:11

clock-img

ursy78

pencil-img

158

kaj pa če bi probala mleko zamenjati?če jo napenja pomaga čaj iz kumine,janeža ter kamilic.našega je novalac tek zapiral,poj smo pa beba1 probali pa je bilo ful boljše

clock-img

10.01.2008, 20:33

clock-img

buša

pencil-img

111

adaptirana mleka nasplošno sušijo blato važno je da ti dete veliko pije,če pa kje že dovolj star za gh pa ji daj slivovo kašico katera mehča blato

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

10.01.2008, 20:43

clock-img

anči13

pencil-img

61

moja pikica je stara komaj 20 dni.kaj pa je gh?

clock-img

10.01.2008, 20:47

clock-img

anči13

pencil-img

61

gosto hrano si mislila a ne?

clock-img

10.01.2008, 21:36

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Jaz sem imela podobne težave in ko smo prešli na Novalac formulo(mleko= se je stvar uredila. Novalac ima formulo tudi za zaprtje tko da pomaga. Drugače pa res poskusi še s kakšnimi sirupki proti krčem, potem je možnost še glicerinskih svečk, če več dni nebi kakala, pa laktozni sladkor, ki ga daš v čaj. A si kamilice kaj sladkala? Res pa ji ponudi veliko čaja, jaz sem ji kar sama mešala, janež, majaron, kumino in kamilico, tko da je bolj naravno.

clock-img

10.01.2008, 21:45

clock-img

mucek1

pencil-img

38

naš je tudi imel probleme z prebavo pa smo mu dali novalc it proti zaprtju pa je blo takoj ok. Če te zanima imamše doma 5 škalic hrane - prodam.user posted image

clock-img

10.01.2008, 23:12

clock-img

december06

pencil-img

624

Mi smo to težavo rešili tudi z Novalacom proti zaprtju.

clock-img

11.01.2008, 14:04

clock-img

zvezda01

pencil-img

2

Mi imamo probleme s trdim kakcem že od začetka. Priporočam novolac proti zaprtju ali pa suhe slive namočene v prekuhani vodi pustimo čez noč in damo dojenčku nekaj žličk te tekočine (po četrem mesecu).

clock-img

12.01.2008, 05:16

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi smo tudi imeli probleme s kakanjem.

Pomaga nam,da ji v dcl kamiličnega čaja (kamilice samo naj poarvajo vodo,ne jih pustit noter), dam 2 veliki žlici sladkorja. To jih bi naj pognala ali vsaj omehčalo blato.

zjutraj ji slečem plenico,da malo brca z nogicamim nato ji pa nogice držim nekaj čaca na trebuščku pokrčene.In ko se, oz. vedno,ko se začne napenjati, ji pritisnem nogice k trebuščku in pomagam odpreti sfinkter tako,da ji s palcem vlečem narahlo narazen. Tudi med kakanjem ji moram narahlo vleči narazen,ker revica drugače ne spravi kakaeca ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem