writing-img

suha koža, temenca - vaš nasvet

clock-img

24.02.2005, 17:40

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Ok, spet vas nekaj prosim: Naš:duda: ima po telesu kar suho kožo. Kaj naj naredim, da ne bo tako suha?

Za temenca pa sem brala, da nekatere namažete z maslom :zmeden:,...no še kakšen nasvet mogoče?

Pa že vnaprej vam hvala :rozica:

clock-img

24.02.2005, 18:07

clock-img

tinica

pencil-img

501

Naš je imel tudi zelo suho kožo zlasti po obrazo. V lekarni sem kupila kremo BebiVal, ki mu zelo pomaga in moram reč, da ima sedaj čudovito kožo.:sloncek:

clock-img

24.02.2005, 18:08

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Za suho kožo je Linola fett kopel zakon. Za temenca pa Linola fett krema. Oboje se dobi v lekarni. Naša ima bol občutljivo kožo in ji vsakič, ko jo kopam, dam v vodo malo te kopeli in njena koža je takooooo mehka in gladka.

clock-img

24.02.2005, 18:13

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Moja mala je za temenca dobila mešanico olivnega in ricinusovega olja in je pomagalo. Dovolj je tudi že navadno olivno olje.

lp

clock-img

24.02.2005, 18:24

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Jaz ga namažem tam, kjer ima suho kožo, s hladilnim mazilom, pa je hitro boljše. S temenci pa se mi borimo že dva meseca, pa še ni videti konca. Glavico mu namažem z mandljevim oljem, čez nekaj časa pa mu sčesem temenca s krtačko dol. do večera jih ravno odpravimo, zjutraj pa so spet tu :zmeden2:

LP

Pi-kica

clock-img

24.02.2005, 18:36

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz sem temenca odpravila z olivnim oljem, cca. 1 uro pred kopanjem namazala bučko.

Proti suhi koži jaz dam v vodo pri kopanju nekaj kapljic mandljevega olja, potem pa malega še namažem, fajn vtrem z masažo, s tem oljem. Zadostuje.

clock-img

24.02.2005, 18:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Še to sem pozabila, da sem glavico namazala z olji in dala gor kapico ter pustila čez noč. Zjutraj pa s krtačko zdrgnila in oprala glavo.

clock-img

24.02.2005, 19:34

clock-img

nežre

pencil-img

20

Za suho in občutljivo kožo je nam zdravnica priporočila Eucerinovo oljno kopel, za trdovratna temenca pa Oronazol zdravilni šampon (oboje dobiš v lekarni). Eucerinova kopel je fantastična, vendar ga po njej vseeno namažemo še z belo bazo z olivnim oljem. Oronazol šampon pa uporabljaj samo 1× tedensko.

clock-img

24.02.2005, 19:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj Pilar...
Jst Zaro mazem kar z olivnim oljem,kupljenim v lekarni in tud temence smo kar z tem odpravl...je pa res da jih skorej ni imela!!

clock-img

24.02.2005, 19:51

clock-img

Anonimen

Za temenca nam je zdravnica predpisala losijon Elocom (na recept) in v treh dneh smo jih popolnoma odpravili, pa je bila kar debela plast.
Najprej pa smo preizkušali domače recepte "olje-kopel-frotirka-krtača" pa ni pomagalo.

clock-img

24.02.2005, 22:28

clock-img

sena

pencil-img

57

Tudi mi odpravljamo temenca samo z olivnim oljem. Namažen in potem jo češem. Tako ji paše:)-, da mi je zadnjič skoraj zaspala zraven. Delam pa to vsakih nekaj dni, čim opazim, da se pojavljajo.:racka:

LP

clock-img

24.02.2005, 23:38

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Eucerin je zakon za suho kožo. Navlaži kožo in posuši denarnico (olje za tuširanje stane 1800 sit!)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem