cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

suha koža

clock-img

10.09.2007, 17:06

clock-img

tančica

pencil-img

293

Moj malček (6m) ima zelo suho kožo na ličkah zdaj že ene par dni, mogoče zaradi vetra ali česa ne vem....sedaj mu mažem kar z oljčkom vendar ne kaže da gre na bolje. S čim mu lahko že namažem lička da bo bolje, katere kreme so dobre za obraz?

clock-img

10.09.2007, 17:25

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

nam je pomagala edino krema za ritko.

clock-img

10.09.2007, 18:11

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi jaz namažem kar s hladilnim mazilom, če ima na obrazu suho kožo.

clock-img

10.09.2007, 19:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jo ves čas mazala z bubchen za obraz. Zadnje dneve pa ima tudi tako suho kožo verjetno zaradi alergije na jajce (še ne vem, ker testiram) in je ne mažem z ničemer.

clock-img

10.09.2007, 20:23

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Moja je imela tudi zeloo suho koži in sva šli k pediatru in ji je napisala recept za kremico,katero so zmešali v lekarni in je bilo po dveh mazanjih boljše user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

10.09.2007, 21:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša ima tudi suho kožo in za jesensko zimski čas nam je dermatolog priporočil Linola fett ali pa mešanico linola fett, olivnega olja in še nečesa (zmešajo v lekarni). Pa kopel tudi Linola fett.

clock-img

10.09.2007, 21:58

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi smo uporabljali Adermo. sedaj, ko smo se rešili alergij, pa ne potrebuje nobene kreme več

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem