writing-img

suha koža med stegenčki

clock-img

30.04.2005, 21:28

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Naš 10-mesečni pikec ima med stegenčki zelo suho kožo. Nikoli ni bila vneta, le zelo suha, hrapava je postala. Je možno, da je to ratalo od kreme, ki jo uporabljava (Bubschen)? A ve kej namažete med stegni al samo po ritki in spolovilu? Po vsakem previjanju ga obrišem s suho krpo in nekaj časa pustim nagca, da bi se res posušilo. Nej ga neham mazat med stegni?
Najlepša hvala in lep pozdrav!

clock-img

30.04.2005, 22:01

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz ga vedno namažen med stegni. Uporabljam pa hladilno mazilo - lekarniško. Za suho kožo pa imam tudi od Avene kremo Trixera, katera je res dobra.

clock-img

30.04.2005, 22:06

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Mi imamo tudi kremo za ritko od Bubchena pa smo tudi dobili suho kožo med stegenčki oziroma v gubi med stegenčki in luliko. Koža je bila suha en teden sedaj je pa vse OK in nisem nič spremenila.

Očitno mine samo od sebe.

LP, S&T

clock-img

30.04.2005, 23:40

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Pa kaj je res s to Bubchen kremo? Mi se sicer med stegni ne mažemo, je bila pa koža pikassta (hrapava) na istem mestu kot pri S&T. Toliko o vsej naravi v tej kremi...

clock-img

01.05.2005, 20:07

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Naš je tudi dobil po Bubchnu suho, hrapavo kožico-ko šmergl papir. Drugače je to dobra kremica in res fino zaščiti, amak kožica pa res hrapava rata. Zato mi bubchen uporabljamo samo za čez noč, za čez dan pa kar lekarniško hladilno mazilo in je super. Kožica je sedaj čisto lepa:bravo:

Lp, Boni

clock-img

02.05.2005, 13:04

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

Tudi pri nas je bilo enako po tej kremi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem