cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

suhe bradavice

clock-img

04.02.2008, 01:47

clock-img

Anonimen

sem v 23t in že nekaj časa opažam, da imam zelo suhe bradavice (ne kolobarja). je tako kot suha koža na komolcih na primer - siva, razpokana koža. kakšno mazilo, kremo priporočate? hvala.

clock-img

04.02.2008, 06:59

clock-img

Anonimen

Lanolin

clock-img

04.02.2008, 08:34

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni je pomagal samo Lanolin, pa še kasneje pri dojenju pride zelo prav, saj ga pred dojenjem ni treba spirati.

clock-img

04.02.2008, 08:41

clock-img

katra55

pencil-img

1970

jaz tudi priporočam lanolin.

clock-img

04.02.2008, 09:30

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

A ima katera zelo suho kožo po celih prsih? Jaz jo namreč imam, pa jo mažem vsakič, ko si namažem trebuh (vsak dan). Trebušček je lep gladek, koža na prsih pa suha in hrapava user posted image

clock-img

04.02.2008, 12:14

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Tudi sama sem imela enake težave - Aventova krema za nego bradavic z lanolinom! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

04.02.2008, 12:47

clock-img

Anonimen

hvala za odgovore punce! kje pa dobim lanolin? v lekarni? ali rečem samo lanolin ali je od kakšne firme, znamke? kje pa lahko kupim aventovo kremo?

clock-img

04.02.2008, 13:14

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Lanolin - lekarna, se imenuje samo lanolin
Avent- Moisturising Nipple Cream, blažilna krema za razpokane bradavice - DM, BC, lekarna...

AVENT blažilna krema za razpokane bradavice

Z zelo čistim medicinskim lanolinom in Aloe vero, ki pomirjata, celita in ščitita razbolelel ali razpokane bradavice. Koža postane zdrava in elastična. Krema ne vsebuje primesi (ne povzroča alergij), barvil, konzervansov ali parfumov. Po potrebi namažite celotno področje bradavice. Ni je potrebno odstraniti pred dojenjem. Izdelek ni testiran na živalih.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

04.02.2008, 13:43

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Hvala Tosja! user posted image  Grem še danes v lekarno!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 4.2.2008 13:45:00 >

clock-img

04.02.2008, 14:26

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Lanolin - lekarna, se imenuje samo lanolin
Avent- Moisturising Nipple Cream, blažilna krema za razpokane bradavice - DM, BC, lekarna...

AVENT blažilna krema za razpokane bradavice

Z zelo čistim medicinskim lanolinom in Aloe vero, ki pomirjata, celita in ščitita razbolelel ali razpokane bradavice. Koža postane zdrava in elastična. Krema ne vsebuje primesi (ne povzroča alergij), barvil, konzervansov ali parfumov. Po potrebi namažite celotno področje bradavice. Ni je potrebno odstraniti pred dojenjem. Izdelek ni testiran na živalih.

tosja ne glede katerega od naštetih uporabljam, v primeru dojenja(ko bomo tako daleč user posted image )ni treba spirat brdavice?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem